5 locuri din casa pe care trebuie NEAPARAT sa le decorezi de Craciun

Craciunul reprezinta cea mai frumoasa perioada din an, motiv pentru care oamenii se pregatesc cu mult timp inainte de venirea acestei sarbatori. Fie ca planifica activitatile pe care le vor face, fie ca fac lista de cumparaturi pentru masa din Ajun, cert este ca spiritul Craciunului nu ocoleste pe nimeni.

Daca te numeri printre fanii acestei perioade, cu siguranta pui mare accent pe decorarea locuintei. Astfel, pe langa ornamentele pentru brad, este necesar sa achizitionezi cateva decoratiuni si pentru restul casei.

Iata care sunt locurile pe care trebuie sa le decorezi neaparat:

  •       Ferestrele

Chiar daca ai ferestre si geamuri de termopan, cumpara un spray cu vopsea speciala, cu ajutorul caruia sa scrii pe ferestrele casei cele mai frumoasa urari. Lasa-i si pe cei mici sa te ajute si vei vedea ca veti fi foarte incantati de rezultatul final. Nu trebuie sa te sperii, deoarece aceasta vopsea este conceputa pentru desenarea ferestrelor, fapt pentru care nu vei pierde foarte mult timp in momentul curatarii acestora.

  •       Pervazurile

Ce spui daca iti cumperi oameni de zapada cu ventuza, pe care sa-i lipesti pe fiecare pervaz din casa? Daca tu consideri ca in acest mod incarci prea mult aspectul locuintei, atunci alege sa achizitionezi astfel de decoratiuni doar pentru living, acolo unde vei petrece Craciunul alaturi de invitati. Te poti orienta si spre figurine cu micuti pe sanie, Mos Craciun in miniatura, fulgi de nea sau reni.

  •       Balustrada

Daca ai casa cu etaj, trebuie neaparat sa cumperi cateva ghirlande in plus, pentru a decora in totalitate balustrada de la scari. Acest lucru te va face sa te indragostesti si mai tare de aceasta perioada frumoasa din an. Poti agata si cateva globuri de beteala, pentru ca efectul sa fie dublu.

  •       Usile

Exista numeroase stickere pe care le poti lipi de usile din casa, pentru ca spiritul Craciunului sa se simta in fiecare incapere. Lasa copiii sa le lipeasca, deoarece este o activitate frumoasa si interesanta, care sigur le va face cu ochiul. Achizitioneaza atat unele cu Mos Craciun, cat si cu urari si citate despre aceasta minunata sarbatoare.

  •       Scaunele

Daca ai scaune cu spatar, atunci poti spune ca esti un norocos! Impleteste in jurul acestuia beteala verde, care sa se asemene mult cu crengile de brad, si prinde-o de fiecare scaun cu ajutorul clestisorilor de par. In acest fel, vei putea avea siguranta ca ghirlanda nu se va misca in niciun fel.

  •       Usa de la intrare

Pentru acest loc, poti alege atat coronite realizate din crengi de brad, cat si funde supradimensionate, pe care sa le pozitionezi pe mijlocul usii exterioare. Daca stai la casa, poti impodobi un brad langa usa de la intrare sau poti agata instalatie multicolora de stalpii de sustinere ai casei, astfel incat sa modifici aspectul monoton al prispei.

In concluzie, poti decora casa de sarbatori in numeroase feluri, insa este indicat sa alegi modalitatile preferate. Bucura-te de Craciun precum un copil si vei vedea ca te vei simti mult mai bine in aceasta perioada frumoasa si linistita din an.

Sursa foto: Pexels.com

 

The post 5 locuri din casa pe care trebuie NEAPARAT sa le decorezi de Craciun appeared first on exclusivNEWS.ro.