A murit Cristina Ţopescu. Vedeta tv, găsită fără suflare în propria casă

Vedeta de televiziune, Cristina Ţopescu, fiica celebrului comentator Cristian Ţopescu, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Otopeni. Poliţia a găsit-o în casă după ce un vecin a sunat la 112.

Potrivit poliției, în cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență.

Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Cristina Țopescu devenise consilier al Ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Doi câini au fost găsiţi morţi în curtea vedetei tv

Vecinul ei, care a sunat la 112, a observat, într-o anexă a curții ei, doi câini morți. Atunci, și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat.

N-o mai văzuse – n.r. persoana care a sunat la 112- de zile bune, erau vecini și discutau foarte mult despre căței. Intenția vecinului a fost să se ducă să forțeze ușa. A observat, într-o anexă a locuinței, doi câini morți și și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat, pentru că n-ar lăsa niciodată câinii fără mâncare. A fost găsită în dormitorul de la etaj, în pat, au chemat procurorul și medicul legist.” a spus Sergiu Cora, senior editor Antena 3.

Medicul Monica Pop a spus că jurnalista Cristina Țopescu suferea de depresie după moartea tatălui său, Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. Urmează să fie efectuată o expertiză.

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

The post A murit Cristina Ţopescu. Vedeta tv, găsită fără suflare în propria casă appeared first on exclusivNEWS.ro.