Alege doar ce e mai bun!

Există multe momente dificile cu care ne putem confrunta de-a lungul vieții, dar niciunul nu se compară cu pierderea cuiva drag nouă. Organizarea înmormântării, a priveghiului, a pomenirii de după nu sunt sarcini chiar atât de ușor de dus la capăt, mai ales când nici măcar timpul nu este în avantajul tău. Și, de ce să nu recunoaștem, și partea financiară este destul de problematică. De aceea, alegerea agenției de servicii funerare cu care să colaborezi pentru organizarea unei înmormântări decente, care să respecte prevederile legale, dar și dogmele religioase, este foarte importantă! Alege doar ce este mai bun, pentru a nu avea parte de ceva surprize neplăcute!

Pregătirile de început

La o firmă de pompe funebre nu apelezi doar pentru a vedea care este oferta de sicrie și atât. Există o mulțime de articole și servicii funerare pentru care poți opta. Pentru a-ți fi mult mai ușor, și chiar mai avantajos din punct de vedere finaciar, recomandarea noastră este să ceri un catalog în care sunt trecute toate acele pachete funerare pe care firma le are pregătite. În pregătirile de început sunt trecute servicii precum medic care să constate decesul și să emite actele necesare, îmbălsămarea corpului, toaletarea, îmbrăcarea, așezarea în sicriu, transportul la capelă. Evident, totul depinde de serviciile pentru care optezi dar, mai ales, de profesionalismul celor de la firma de pompe funebre.

Prețuri pentru toate buzunarele

Aminteam ceva mai sus de existența unor pachete funerare, concepute astfel încât să existe cel mai bun raport preț – calitate servicii și articole funerare pentru clienți. Și, pentru că vorbim de profesioniști, vei găsi cu siguranță multe pachete funerare foarte avantajoase, pentru care vei plăti niște prețuri mici, sau poate unele mai ofertante, și pentru care există posibilitatea să achiți în rate, folosindu-te de ajutorul de deces sau de cuponul de pensie al persoanei decedate.

Mult sprijin în caz de nevoie

Adevăratul avantaj al apelării la o casă de pompe funebre este însă altul: sprijinul pe care îl ai parte în aceste clipe dificile. Chiar dacă ai alături de tine și alți membri ai familiei, simți nevoia să ai pe cineva care să se ocupe în mod profesionist de toate detaliile. De cineva care să fie acel ”cap limpede” în aceste momente grele prin care treci. Tu și alte rude sunteți de-a dreptul copleșiți de situație, așa că un astfel de sprijin este mai mult decât bine venit. Și, să nu uităm nici posibilitatea ca firma de pompe funebre pentru care ai optat să aibă printre angajați personal de specialitate care să ofere consiliere psihologică în aceste clipe. Crede-ne, contează enorm, mai ales când în familie sunt și copii mici, care sunt de-a dreptul marcați de acest gen de situații.