Ana Bogdan, victorie fabuloasă în Fed Cup pentru România în partida cu Rusia

Ana Bogdan a a dus vineri seară, primul punct României în confruntarea cu Rusia din Fed Cup.

Ana Bogdan a bifat vineri seară în Sala Sporturilor din Cluj Napoca, prima sa victorie în Fed Cup. Românca a învins-o în trei seturi pe rusoaica Veronika Kudermetova.

Ana Bogdan a făcut un meci fantastic, e prima victorie a sportivei pentru România în Fed Cup, victorie care aduce egalarea în confruntarea cu Rusia, după prima zi.

Românca a câştigat primul set cu 6-3, apoi a cedat setul doi în tie-break cu 5-7, iar în setul trei a defilat, reuşind să se impună cu 6-1.

În primul meci al zilei, Gabriela Ruse a fost învinsă clar, în două seturi, scor 1-6, 4-6, de rusoaica Ekaterina Alexandrova.

Mâine, de la ora 14.00, în direct la Digi Sport 1, Ana Bogdan va juca cu Ekaterina Alexandrova. În timp ce Gabriela Ruse va juca cu Veronika Kudermetova de la ora 15.30.

În cazul în care scorul este 2-2 după meciurile d esimplu, de la ora 17.00 se va juca partida de dublu. Pentru echipa României vor evolua Raluca Olaru şi Irina Bara, iar pentru Rusia vor juca Anna Blinkova şi Anna Kalinskaya.

Dacă se impune în faţa Rusiei, România merge la turneul final al Fed Cup, care va avea loc în perioada 14-19 aprilie, la Budapesta, şi la care vor participa 12 echipe. Fed Cup se dispută în premieră în acest an într-un nou format.

The post Ana Bogdan, victorie fabuloasă în Fed Cup pentru România în partida cu Rusia appeared first on exclusivNEWS.ro.