Andrei-Traian Ștefan – Un asistent medical pasionat si dedicat meseriei sale

Cine este Andrei-Traian Ștefan? Un tânăr de 26 de ani, cu multa putere de munca și pasiune pentru meseria lui. Cu o experienta de 7 ani in sistemul de urgenta prespitaliceasca, începând ca voluntar si ulterior ramanand ca asistent la serviciul de ambulanta, și-a construit pas cu pas baza medicinei de urgenta, la care s-au adăugat ulterior dedicarea, empatia, dorința continua de a ajuta.

Planurile sale nu s-au limitat la atât, continua sa instruiască alți viitori urgentisti, dar și laici dornici sa cunoască și sa ajute în caz de nevoie, cărora reușește sa le insufle simțul datoriei și entuziasmul pe care el însuși le emana.

Sa împărtășești din cunoștințele tale înseamnă să nu lași loc de egoism, iar capacitatea de a transmite informația, de a se face înțeles, de a capta atenția și interesul cursanților tine de abilitățile sale didactice, simțul umorului și nu în ultimul rand de experienta din teren, pe care o aduce de fiecare data în discuție în sala de curs, ca și lector al Asociației Succes în Educație și Sport.

Un om sufletist, inspirat, neobosit, s-a implicat și în alte voluntariate de-a lungul vieții, agonisind pe seama lor experienta, câștigând legături trainice cu oameni la fel de implicați în bunul mers al societatii și ajutându-l sa vadă imaginea de ansamblu, sa se deschidă și sa inițieze proiecte, sa caute soluții pentru neajunsuri.

Ca tot vorbeam de inițiere de proiecte, Asociația Civila de Prim Ajutor și Intervenție la Dezastru A.C.P.I.D, este unul dintre primele sale proiecte, un ONG cu scopul de a instrui în ceea ce privește primul ajutor și management în caz de dezastru natural, în cadrul caruia a ocupat funcția de Președinte, fiind unul dintre membrii fondatori.

Are calitate de lider de tineret și formator, și-a dezvoltat abilitățile de management logistic și medical în situații de dezastru natural sau accidente care implica victime multiple, participând la numeroase tabere de instruire în acest scop iar in prezent lucreaza in sistemul de medicina de urgenta.

Despre cursurile sustinute de Andrei Traian Stefan in calitate de lector puteti afla mai multe informatii aici: https://asociatiasucces.ro/