Angela Rusu, ghinion curat de Sărăbători. I-a ars sala de evenimente şi a fost amendată de ISU cu 50.000 de lei

Artista Angela Rusu nu pare să aibă parte de “Sărbători fericite”. Sala de evenimente în care a investit 650,000 de euro, a fost distrusă de un incendiu şi pentru că ISU Cluj a constatat că aceasta nu avea autorizaţie de incendiu, a primit o amendă colosală de 50,000 de lei.

Sala de evenimente a Angelei Rusu, din Gherla, a fost distrusă sâmbătă, de un incendiu. În urma verificărilor, ISU Cluj a constatat că sala de evenimente nu avea autorizație de securitate şi firma Angelei RUsu a fost amendată cu 50.000 de lei.

„În urma verificărilor la Compartimentul Avize-Autorizații al ISU Cluj s-a constatat că, pentru sala de evenimente din Gherla nu a fost emisă autorizație de securitate la incendiu. Concomitent cu desfășurarea activităților de cercetare a cauzei probabile de incendiu, a fost întocmită o Notă de control finalizată printr-un proces verbal de constatare și sancționare, fiind aplicată amendă în cuantum de 50.000 lei pentru funcționare fără autorizație de securitate la incendiu. În urma constatărilor, vor fi informate Inspectoratul de Stat în Construcții și Primăria municipiului Gherla”, se arată în comunicatul ISU Cluj.

Potrivit primelor verificări făcute de pompieri, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit la instalația de climatizare.

Flăcările au distrus integral acoperişul sălii de evenimente, pe o suprafaţă de 1000 metri pătraţi, cât şi interiorul sălii.

Sala inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiții de 650.000 de euro, cu o capacitate de 400 de persoane este acum o ruină şi nu mai poate fi utilizată.

Cinci echipaje ISU și patru echipaje SVSU Gherla s-au deplasat sâmbătă la fața locului pentru a lupta cu flăcările care s-au extins cu repeziciune şi au făcut scrum toată investiţia artistei de muzică populară.

The post Angela Rusu, ghinion curat de Sărăbători. I-a ars sala de evenimente şi a fost amendată de ISU cu 50.000 de lei appeared first on exclusivNEWS.ro.