Anunt angajare – infirmier

Angajam:

Centru de Ingrijire – Casa de Odihna, angajeaza infirmier pe perioada nedeterminata.

Program flexibil si salariu negociabil.

Contact: 0731812774

Cine suntem noi?

În orasul Voluntari, la o aruncatura de baț de București, într-o zonă liniștită, cu aer curat și multă verdeață, s-a deschis unul dintre cele mai deosebite cămine de bătrâni din sudul tarii.

Căminul de bătrâni se adresează părinților și bunicilor noștri, cărora le datorăm ceea ce suntem noi astăzi. Dragostea, respectul, atenția pe care bătrânii le merită reprezintă deviza căminului nostru.

Căminul „Casa de odihna” nu este ceea ce în limbaj învechit se cheamă azil. Este un centru rezidențial, dotat cu mobilier și utilități la standarde europene, unde bătrânii pot să se simtă bine, lipsiți de grijile cotidiene.

Ne propunem ca prin dedicare, profesionalism și înțelegere față de nevoile fiecăruia, să oferim celor care vă sunt părinți sau bunici o atmosferă placută, cât mai apropiată de cea a căminului dumneavoastră. Într-un ambient familial, cu un personal atent selecționat, căminul nostru asigură cazare în regim de pensiune completă, pe timp nedeterminat, supraveghere, îngrijire, asistență permanentă pentru bătrâni paralizați, cu Alzheimer, cu handicap etc., în camere de 1, 3 și 4 paturi.