Artistul român care luptă împotriva sistemului și promovează valorile culturale românești

Are doar 15 ani și este mai mult decăt talentat. Este un artist care a cucerit multe inimi și a câștigat multe premii în festivalurile naționale și internaționale. Chiar daca uneori a fost neîndreptățit și nu și-a primit meritele de excelență, Theodor Andrei mărturisește în cea mai nouă melodie pe care a lansat-o: “Sunt aici pentru public, nu pentru premii”.

Theo este unul dintre puținii tineri care promit un viitor bun în muzica românească, promovând adevaratele valori, versurile care au ceva de spus și muzicalitatea.

Cantautorul Theodor Andrei a lucrat pentru melodia “Nu le place” alături de Dan Dimitriu și a încercat să tragă un “semnal de alarmă” pentru tot ceea ce nu mai este etic în România.

 

Dezamăgirea de la începutul anului

Artistul și-a pus speranțele în Televiziunea Română și cel mai mare concurs de compozitie din Europa: Eurovision. După multă muncă și pregătiri, Theo a fost dezamăgit să afle faptul că în România, preselecțiile nu se mai țin anul acesta și că TVR va trimite un artist deja consacrat, fără o probă sau audiție.

Întreaga frustrare a tânnărului cântăreț este exprimată printr-un status online:  “… Dar dacă o sa mergem cu o melodie comercială care sună ca oricare alta, o sa fie jignitor pentru cei care ar fi vrut să ofere ceva mai mult respect și mai multă artă în primul rând țării noastre si în al doilea rând concursului și publicului. Cel mai trist este că nu putem face nimic în privința asta. Bravo TVR!” – a scris Theo pe Facebook-ul personal, acolo unde este susținut de admiratorii săi și de familia care reușește să-i ofere artistului tot ce are nevoie pentru a continua și a reuși.

 

“Nu le place” vorbește despre simțirile lui Theo, frustrările și învățăturile sale: “Eu am învățat să respect convingerile tuturor / Dar cel mai important este că am învățat să fiu eu”.

Toti cei care nu cunosc înca artistul și ce poate oferi el, pot începede astăzi să-i asculte muzica pe care o dăruiește cu pasiune.

The post Artistul român care luptă împotriva sistemului și promovează valorile culturale românești appeared first on exclusivNEWS.ro.