Atenție! Reduceri – Black Friday vs Crăciun

Care este sentimentul când în calitate de cumpărător sau consumator ești pus în fața deciziei de a alege ce sesiune de reduceri să abordezi pentru a cumpăra ce ai așteptat tot anul? Nu prea îți pui această întrebare, nu-i așa? Ei bine, tu ce alegi?

Febra secundelor din sesiunea de reduceri de BlackFriday sau reducerile domoale, dar totuși considerabile de Crăciun? Haide să vedem împreună câteva diferențe.

Ce cumpărăm de Black Friday? Dar de Crăciun?

Este o diferență fundamentală care împarte cele două perioade de reduceri în două mari categorii. De Black Friday cumpărăm obiecte pentru propria folosință, iar de Crăciun cumpărăm obiecte care sunt oferite cadou, de cele mai multe ori, așezate direct sub brad.

Care sunt categoriile de produse pe care le achiziționăm?

Un aspect care nu a fost niciodată secret este că de Black Friday, produsele care sunt cele mai căutate, implicit cele mai vândute sunt electronicele și electrocasnicele: Smartphone, Televizoare, Laptopuri, Periferice PC. Probabil ești conștient de faptul că va trebui să te lupți aprig pentru a prinde cele mai bune reduceri în ziua cea mare. De cele mai multe ori, produsele cu prețuri excelente nu supraviețuiesc mai mult de câteva minute.

Pe celălalt taler al balanței, de Crăciun, sesiunile de reduceri înregistrează recorduri la categoriile de produse precum: Îngrijire personală, bijuterii, jucării.

Luând toate aceste lucruri în calcul, un website precum pcfrog.ro, care deține o gamă vastă de produse și categorii, se poate mula foarte ușor pentru fiecare tip de campanie de reduceri. Fie că este vorba despre BlackFriday și ar putea obține vânzări din pricina poftei pentru electronice și electrocasnice, fie că este vorba despre reducerile de Crăciun, iar datorită gamei variate de produse, un consumator poate găsi un cadou potrivit pe același website.

De ce ar trebui să cumperi de Crăciun și NU de Black Friday?

În primul rând, pentru că Black Friday este o pură strategie de a mai scoate câțiva bani din buzunarul consumatorilor Tu, în calitate de consumator ești expus acestor „trucuri” folosite de unii comercianți. De exemplu, în mod legal, un magazin poate afișa o promoție dacă este o reducere a prețului pe care acesta a practicat-o în trecut. Într-un mod mai simplu, reducerea nu este specială de Black Friday ci pur și simplu un discount practicat de obicei de acel retailer.

Prețurile sunt mai mici de Crăciun

Crăciunul este perioada de respiro care apare în urma febrei de Black Friday. De ce prețurile scad și mai mult de Crăciun? Pentru că atunci încearcă magazinele să scape de stocurile pe care le-au achiziționat pentru a fi pregătiți de Black Friday.

Având în vedere și faptul că mare parte din ei nici nu pornesc reduceri mai mari decât de obicei, nivelul vânzărilor crește doar datorită publicității. În concluzie, Black Friday doar aduce bani mai multi în buzunarele comercianților, iar tu ar trebui să profiți la maximum de prețurile cu adevărat mici din perioada Crăciunului.

Dacă te-am convins, te poți alătură în lupta prețurilor corecte alături de noi pe pcfrog

.ro.

The post Atenție! Reduceri – Black Friday vs Crăciun appeared first on exclusivNEWS.ro.