Au devenit celebri după ce au fost filmaţi în timp ce făceau sex într-un autobuz – VIDEO

Un cuplu a fost filmat în Marea Britanie în timpul unei partide de sex făcută fix în mijlocul de transport în comun. În scurt timp, filmuleţul cu bărbatul şi femeia surprinşi în timpul actului sexual, a devenit viral în mediul online.

Peste 550.000 de persoane au văzut în 24 de ore, filmuleţul cu un bărbat şi o femeie din Prestwich, Greater Manchester, Marea Britanie, în timp ce făceau sex într-un autobuz.

John Dolan îşi aştepta colegii în maşină când a observat cu colţul ochiului „ceva mişcare”. Ulterior, când a început să filmeze, şi-a dat seama că cei doi păreau că fac amor în autobuz.

Imediat după i-a trimis videoclipul soţiei care a rămas şocată asemenea bărbatului.

Abia după John şi-a dat seama că autobuzul urma să treacă pe lângă o şcoală potrivit traseului şi atunci s-a decis să posteze online videoclipul.

„A fost ceva urât, foarte ciudat. Pur şi simplu e ceva greşit. Părea intens. Au încetinit ritmul când autobuzul a oprit, dar de îndată ce a pornit la drum şi-au l-au reluat. Nici nu pot să îmi imaginez dacă o femeie mai în vârstă ar fi urcat în autobuz şi i-ar fi văzut. Probabil ar fi făcut infarct”, a declarat John potrivit mirror.co.uk.

 

The post Au devenit celebri după ce au fost filmaţi în timp ce făceau sex într-un autobuz – VIDEO appeared first on exclusivNEWS.ro.