Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, iluminată în culorile steagului României

Steagul României a fost proiectat duminică seară, pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai.

La ora 20,00, Cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, Emiratele Arabe Unite, a fost iluminată în culorile steagului tricolor cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Imaginile cu Burj Khalifa colorată în tricolroul României, au fost postate pe facebook de către Consulul general al României la Dubai, Nicoleta Teodorovici, însoţite de un mesaj de felicitare.

”La mulţi ani România! La mulţi ani tuturor Românilor! Steagul României pe cel mai înalt turn din lume – Burj Khalifa, DUBAI! Românii din Emiratele Arabe Unite vă salută! Un vis împlinit! Vă mulţumesc dragi români pentru participarea la acest moment special! Cu aleasă consideraţie, Nicoleta Teodorovici, consul general“, a scris Consulul pe pagina de facebook.

Mai mulţi români aflaţi în Dubai, s-au adunat pentru a celebra momentul şi a-l surprinde în fotografii.

Acest moment festiv a fost pregătit de autorităţile române încă din luna august pentru a sărbători Ziua Naţională a României şi a celebra 30 de ani de relaţii diplomatice dintre România şi Emiratele Arabe Unite.

Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire-turn din lume, are o înălţime de 828 de metri.

The post Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, iluminată în culorile steagului României appeared first on exclusivNEWS.ro.