Cadouri simple pentru casa si cei dragi!

Cand ne gandim sa dam ceva unei persoane importante, trebuie sa ne concentram pe a ne asigura ca cadoul are propria personalitate si ca cel care il primeste poate sa-si satisfaca gusturile. Tendinta actuala este de a gandi cadourile la nivel global, astfel incat primirea lor sa poata fi privita ca o experienta.  

Cand vorbim despre experienta, ne referim la faptul ca cadoul nu este concentrat doar pe un obiect, ci ca tot ceea ce este oferit este legat si conceput pentru a capta atentia celui care il primeste, de aceea, important este sa te joci cu mai multe elemente care nu nu trebuie sa fie tocmai scumpe, fiind important sa genereze o emotie mai intensa.

Cand ne gandim la cadouri, ne gandim evident la un buget care trebuie mentinut, pentru ca este esential sa intelegem ca oricat de mult ne-am dori sa oferim cuiva ceva, trebuie sa ne protejam cheltuielile si sa ne descurcam. La un magazin decoratiuni precum nobilacasa.ro clientii pot gasi mereu lumanari parfumate de toate felurile!

Sa presupunem ca cadoul principal este o carte, insa daca o oferim asa cum a venit de la librarie are un efect mult mai putin placut decat daca este oferita intr-o cutie mica care contine inca cateva detalii care fac ca descoperirea cartii sa fie mai entuziasta. Astfel, realizarea unui ansamblu care sa faca cadoul si mai special poate implica multe elemente diferite in functie de personalitatea persoanei care urmeaza sa-l primeasca.

Unul dintre cele mai atractive, versatile si la moda elemente pentru a insoti cadourile sunt lumanarile, intrucat ofera o gama uriasa de posibilitati, atat ca forma, cat si ca miros, care confera un plus de valoare cadoului. Potrivit specialistilor, succesul lumanarilor se datoreaza faptului ca exista una pentru fiecare gust si sunt usor de personalizat pentru a le face unice, fie ca forma, dimensiune, culoare si miros.

Daca ne gandim la un cadou globalizat, un aspect important de luat in calcul este culoarea detaliilor care il vor insoti, iar lumanarile au o mare varietate de optiuni de culoare, fiecare cu semnificatii diferite, asa ca alege-o pe cea care se potriveste mai bine persoanei care va primi cadoul. Acestea sunt cateva dintre semnificatiile culorilor: 

Lumanari albastre: este culoarea mintii si a cunoasterii si simbolizeaza calmul si inspiratia. Lumanarile albastre favorizeaza spiritualitatea si ajuta la crearea unor medii calme si linistite. Culoarea albastra va ajuta in perioadele de stres, motiv pentru care apelam la ea atunci cand cautam echilibrul si seninatatea. Aceasta culoare este ideala pentru persoanele creative, pasionate de lectura, asa ca se potriveste perfect alaturi de alte cadouri precum carti, tablouri, jurnale.

Lumanari mov: Culoarea violet este tonul mistic prin excelenta, asa ca este ideala pentru persoanele foarte spirituale carora le place sa mediteze, la randul lor, este o optiune buna pentru cei care au personalitati foarte anxioase si au nevoie sa intensifice starile de calm, In in plus, servesc si la mentinerea spatiilor linistite din locuinta.

Lumanari rosii: Este culoarea focului si a sangelui, este incitanta si stimuleaza actiunea. Aceste lumanari ajuta la imbunatatirea increderii in sine si ofera securitate, precum si simbolizeaza puterea si activitatea. Sunt ideale pentru sportivi si oameni foarte pasionati. Lumarile parfumate pot fi si cadouri femei extraordinare !

Lumanari galbene: Este culoarea soarelui, un simbol al vietii, asa ca aceasta culoare este cea a optimismului si bucuriei, ideala pentru oameni foarte energici si plini de pozitivism. Versatilitatea lor se datoreaza faptului ca pot oferi un impuls energetic celor care au nevoie de el. In plus, este culoarea inteligentei, stimuleaza mintea, imbunatateste concentrarea si reprezinta intelepciunea. Aceasta culoare ridica moralul, ajuta la crearea unui mediu creativ si vesel si actioneaza ca un stimulent pentru sistemul nervos. Gasesti cele mai bune lumanari parfumate doar pe site-ul nobilacasa.ro!