Cat de eficiente sunt noile profile led?

Cu ajutorul unor profile led potrivite se poate crea o atmosfera specifica si se poate transforma un spatiu simplu si gol intr-unul plin de vitalitate. Cu ajutorul unor profile led nu numai ca se ating obiectivele de sustenabilitate, insa se pot si cauta variante de a reinnoi un spatiu demodat si de a-l decora intr-un alt fel.

Interesul catre sustenabilitate a convins foarte multe firme sa investeasca in echipamente si solutii de iluminat care prezinta costuri reduse pe termen lung si care nu necesita servicii de mentenanta. Becurile conventionale au fost asadar din ce in ce mai des inlocuite cu solutii pe baza de leduri. Acestea sunt de peste 40 de ori mai rezistente si consuma cu pana la 70% mai putin curent electric. 

Clientii pot configura profilele led in functie de dimensiunile dorite si de spatiul pe care doresc sa il redecoreze. Profilele led mascheaza cu succes banda led si pot crea o alta imagine datorita modelelor disponibile. 

Indiferent ca este vorba de decorarea propriei locuinte, deoarece v-ati plictisit de rutina si doriti sa schimbati stilul sau aveti nevoie de profile led pentru a va pune la punct noul spatiu de lucru, aveti o multime de posibilitati din care puteti alege si nici nu sunteti constransi de dimensiuni sau forme predefinite.

Profilele led se potrivesc cu usurinta cu orice spatiu si tocmai de aceea sunt intrebuintate cu incredere pentru a acoperi banda led si a obtine un spatiu mai interesant. Banda led poate crea uneori un aspect monoton si poate deranja prin simplitatea sa. Pentru a obtine un plus de originalitate si din alte motive practice, se instaleaza profilele led.

Profilele led cu masa termina ajuta la disiparea caldurii emanate de banda led si la cresterea duratei de functionare a benzii. De asemenea, acestea permit un grad ridicat de control si au incorporate solutii inteligente care influenteaza in mod pozitiv eficienta energetica si reduce nevoile de mentenanta.

Clientii pot alege din diverse modele de profile led. Cel mai frecvent se achizitioneaza cele pe baza de aluminiu, care dispun de un dispensor clar sau mat. Deoarece profilele led pot conferi diverse variante moderne de iluminare, sunt la foarte mare cautare in prezent si continua sa se dezvolte.

Pentru o iluminare cat mai clara, se poate opta pentru banda led cu profil led incastrat. Profilul poate fi cu rama exterioara sau fara si se va monta direct in tavanul cu rigips. Aceasta varianta confera o iluminare foarte clara, in conditiile in care se va folosi o banda led de 24V cu 120 leduri minimum la un metru liniar. 

Profilele led ajuta la absorbita caldurii emanate de banda led si la controlarea nivelului de lumina emanat de acestea. Profilele led cu difuzor mat pot transforma o lumina punctiforma intr-una continua, in timp ce cele cu difuzor transparent pot pierde pana la 7% din lumina emananta de banda led punctiforma. In functie de nevoile clientilor, se poate alege varianta care trasmite cantitatea de lumina dorita, in forma solicitata,

Datorita superioritatii din punct de vedere al eficientei energetice si a faptului ca sunt mai robuste si mai durabile fata de becurile traditionale incandescente, ledurile sunt din ce in ce mai des intrebuintate in medii diverse. Astfel, acestea s-au raspandit mai ales in iluminatul resedintelor, in industria militara sau in zonele de transport, trafic si siguranta.

Compania ProfilistLED are sediul in Turcia si este unul dintre partenerii pregatiti sa ofere si sa recomande clientilor solutii de iluminat de calitate superioara. Firma a fost infiintata in anul 2016 si dispune de expertiza necesara pentru a obtine un raport calitate-pret in avantajul clientului, cu rezultate excelente pe termen lung.