Cauți o strategie SEO pentru a-ți atrage clienții? Suntem aici să te ajutăm !

E clar ca migrarea afacerilor în mediul online este un trend care a început, continuă și se va extinde masiv în viitor… un trend cin care e bine sa faci parte și să nu ratezi această oportunitate.

Care e viitorul unor afaceri poziționate în “locurile cu vad” din marile bulevarde, unde odinioară era un trafic uriaș, dar din care nu s-a păstrat (și majorat) decât costul chiriilor ! O mare parte din trafic s-a diminuat cu implementarea muncii remote, cu pandemia, etcș iar acestea combinate au dus la scăderea puterii de cumpărare locale.

Sincer? Este unul foarte incert. Chirii extre de mari, costuri directe și indirecte care se majorează de la trimestru la trimestru sau de la semestru la semestru, etc.

Care este alternativa? La o fracție din prețul formulei de mai sus vă construim afacerea în mediul online, cu o expunere extrem de bună în SERP (rezultatele afișate în motoarele de căutare: Google și nu numai), generând pentru brandul Dvs. un trafic însemnat de potențiali clienți.

Ce trebuie luat în considerare ? …în special faptul că orice timp pierdut față de momentul în care luați decizia de a vă muta în online este o reală problemă și un mare minus, deoarece competiția nu doarme, iar cu cât clasamentele online devin mai competitive și mai aglomerate, cu atât mai mult va fi mai greu să vă pozitionați afacerea într-o poziție cheie.

Înainte de a demara lansarea afacerii în mediul online trebuie să aveți o strategie foarte clară, asupra faptului a ceea ce are afacerea / brandul Dvs. și ce lipseste celor ce alcătuiesc competiția directă, fără a omite o analiză riguroasă asupra a ceea ce-și dorește și are nevoie cu adevărat piața (locală / regională sau internațională).

Acest tip de strategie l-am discutat cu multipli clienţi, din diferite domenii, astfel că o firmă care oferă servicii de optimizare seo, masaj de relaxare sau administrator bloc, devine extrem de interesantă când distribuie materiale cu informații relevante către publicul țintă. Iar acest lucru se vede imediat in cresterea volumului activitatii companiei.

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online, transformând bugetul tău de promovare din cheltuială în investițe profitabilă, bazându-ne pe strategii care testate în timp, reale, care functionează 100%.

Hai să ne cunoaştem, să bem o cafea şi să discutăm tot ce e nevoie să ştii pentru a-ţi dezvolta afacerea, aşa cum doreşti.

Contactează-ne la: www.seo4prime.com  |  info@seo4prime.com