Ce ar trebui să stii despre efectele negative ale steroizilor androgeni anabolizanți?

„Steroizii anabolizanți sunt variații sintetice, adică realizate om, ale hormonului sexual masculin testosteron. Sunt, cu alte cuvinte, “frățiori” ai testosteronului. Termenul potrivit pentru acești compuși este de “steroizi androgeni anabolizanți”. 

Citește în totalitate acest articol scris de mine >>> AICI, pe website-ul MediJobs.

Te-ar putea interesa și Dependența de steroizi, Steroizii anabolizanți-hormonii au întotdeauna două fețe.

Dacă vrei să rămâi la curent cu postările mele despre sănătate, frumusețe și farmacie abonează-te gratuit la site-ul meu și dă like paginii mele de Facebook: AICI.

Află mai multe despre mine AICI, AICI, AICI și AICI.

 

 

 

Te interesează domeniul Farma? Atunci alătură-te grupului de discuții  „Farmacisti, asistenti, studenti si viitori studenti la FARMACIE”, AICI.

Vrei să afli mai multe despre substanțele toxice și mecanismul lor de acțiune? Îți recomand cu drag cărțile mele de Toxicologie pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Te interesează CHIMIA? Atunci îți recomand cu drag cărțile mele de Analiză chimică (vezi AICI) pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Asociatia Succes

 

Te invit să devii student la Facultate de Farmacie a Universității Titu Maiorescu să înveți despre medicamente de la cadrele noastre didactice specialiste în Farmacie!

The post Ce ar trebui să stii despre efectele negative ale steroizilor androgeni anabolizanți? appeared first on Alice Piperea.