Ce buchete de flori sa ii oferi partenerei de viata cu ocazia aniversarii relatiei voastre?

Florile exprima cel mai bine sentimentele pe care le poti avea pentru o femeie, asa ca nu ezita sa le oferi de fiecare data cand simti nevoia, mai ales atunci cand urmeaza sa sarbatoresti aniversarea relatiei voastre.

buchete de flori

Momentele speciale nu trebuie trecute cu vederea. Asadar, daca urmeaza ziua in care mai impliniti un an de relatie, nu uita sa ii arati partenerei tale de viata cat de mult o iubesti si o apreciezi. Daca nu stii ce buchete de flori sa ii daruiesti, iata cateva sortimente pe care ar trebui sa le iei in calcul:

  1. Crizanteme

Cuvantul crizantema provine de la grecescul “chrysos” care inseamna “aur” si “athos” care semnifica “floare”. Asadar, crizantema simbolizeaza o “floare de aur”, fiind perfecta pentru a fi daruita la aniversarea relatiei. Daca ii vei oferi iubitei tale buchete de flori compuse din crizanteme, ii vei transmite ganduri referitoare la o viata senina, lunga si fericita. Iti garantam ca aceste flori delicate vor cuceri inima oricarei femei!

  1. Orhidee

Fiind asociate cu frumusetea, orhideele au fost oferite inca din cele mai vechi timpuri celor mai frumoase femei. Orhideele simbolizeaza perfectiunea umana, o calitate la care viseaza toate femeile. Prin urmare, daca o consideri femeia perfecta pentru tine, daruieste-i buchete de flori formate din orhidee si cu siguranta o vei face sa radieze de fericire. Pe Florandes.ro le vei gasi la cele mai bune preturi!

  1. Trandafiri

Una dintre cele mai frecvente alegeri atunci cand vorbim despre buchete de flori sunt trandafirii, deoarece acestia exprima sentimente intense de iubire. Alege trandafiri rosii daca vrei sa ii spui ca o iubesti, iar daca vrei sa ii demonstrezi ca ii esti loial, opteaza pentru trandafiri albi.

  1. Hortensii

Atunci cand cauti buchete de flori pe care sa i le daruiesti iubitei tale cu ocazia aniversarii relatiei voastre, ia in calcul si hortensiile. Aceste flori semnifica romantism si ii vei demonstra ca iti doresti sa te casatoresti cu ea. Partenera ta va fi in culmea fericirii, atunci cand va vedea ce surpriza i-ai pregatit!

  1. Gerbere
buchete de flori

Le gasesti intr-o singura culoare, intr-un mix de culori sau combinate cu alte flori si le poti oferi atunci cand vrei sa ii arati iubitei tale ca o iubesti cu adevarat. Gerbera a fost descoperita in anul 1884 in Africa de Sud de catre Robert Jameson, cel dupa care si-a primit si numele stiintific, Gerbera jamsonii. Alege buchete de flori care contin gerbere galbene pentru a-i transmite partenerei tale de viata buna dispozitie sau opteaza pentru gerbere albe atunci cand vrei sa ii arati ca o admiri.

Unde gasesti cele mai frumoase buchete de flori?

Atunci cand vrei sa ii faci o surpriza femeii pe care o iubesti, comanda buchete de flori de pe Florandes.ro. Aceasta florarie online are o experienta de peste 10 ani in domeniu si iti pune la dispozitie o colectie variata cu sortimente de flori, atat buchete, cat si aranjamente florale. Intra pe www.florandes.ro daca vrei sa achizitionezi cele mai frumoase flori la cele mai avantajoase preturi!

 

The post Ce buchete de flori sa ii oferi partenerei de viata cu ocazia aniversarii relatiei voastre? appeared first on exclusivNEWS.ro.