Ce este epilarea definitiva cu laser?

Epilatul traditional ne ocupa o mare parte din timp. Conform unui sondaj, in medie, femeile se rad de 7718 ori si cheltuiesc in jur de 30 000 de lei pe produse de indepartare a parului de-a lungul vietii lor.

Daca te-ai saturat sa cheltuiesti atat de mult timp si bani pentru indepartarea parului nedorit, tratamentul de epilare definitiva cu laser Brasov ar putea fi o alternativa buna. Nu numai ca este cea mai eficienta solutie pe termen lung pentru parul excesiv de pe corp, dar te ajuta si sa economisesti mai mult timp si bani pe termen lung.

Pentru a afla daca epilarea cu laser este optiunea potrivita pentru tine, citeste mai departe informatiile pe care ti le vom oferi despre aceasta procedura.

Ce este epilarea cu laser?

Epilarea cu laser este o procedura medicala non-invaziva care te ajuta sa ajungi la radacina problemei parului de pe corp. In cadrul acestei proceduri se foloseste un laser care emite energie luminoasa in foliculii de par, unde va fi absorbita de melanina. Aceasta energie luminoasa se transforma in energie termica, distrugand foliculul de par si impiedicand cresterea in continuare a parului.

Avantajele epilarii cu laser

Te ajuta sa economisesti timp.

Acesta este cel mai bun mod de a scapa de parul nedorit. In functie de zona de tratament, durata procedurii poate varia de la cateva minute pana la o ora. De exemplu, pentru zonele mici, cum ar fi buza superioara, este nevoie de doar 2-3 minute pentru ca procedura sa fie efectuata, in timp ce pentru zonele mari, cum ar fi ambele picioare, poate fi nevoie de 45-60 de minute.

Este mai putin dureroasa decat alte metode de indepartare a parului.

Epilarea cu laser nu este atat de dureroasa pe cat pare. In functie de zona de tratament, este posibil sa simti un usor disconfort. Multi compara senzatia pe care o simt in timpul tratamentului cu cea provocata de micile intepaturi de ac. Dar, deoarece sesiunile sunt rapide, majoritatea oamenilor le considera suportabile.

Este extrem de precisa.

Tehnologia laser este perfecta pentru persoanele care doresc sa indeparteze zone mici de par datorita preciziei sale incredibile si capacitatii sale de a viza firele de par intunecate, fara a deteriora pielea din jur. Cu exceptia genelor, epilarea cu laser poate fi efectuata pe orice parte a corpului, inclusiv pe buza superioara, barbie, zona intima si piept.

Ofera efecte de lunga durata.

Epilarea cu laser distruge foliculii pilosi ai parului in faza de crestere activa. Este dificil pentru acesti foliculi sa se regenereze in majoritatea partilor corpului, cum ar fi axilele, zona intima sau zona inferioara a picioarelor. Prin urmare, majoritatea oamenilor se vor bucura de rezultate de lunga durata, de un an sau chiar mai mult.

Foliculii de par trebuie sa fie in stadiul lor de crestere activa pentru a fi distrusi in intregime – sau parul va continua sa creasca. Asadar, este posibil sa fie nevoie de opt sau mai multe sesiuni pentru a viza toti foliculii de par in timp ce acestia sunt in stadiul de crestere.