Ce presupune masajul thailandez si de ce este atat de popular

Ce presupune masajul thailandez si de ce este atat de popular?

Daca sunteti in cautarea unui spa Bucuresti care sa va ofere o astfel de experienta, atunci trebuie sa incercati THAIco SPA, care ofera cel mai eficace masaj Bucuresti, fiind de altfel un salon foarte cunoscut si apreciat, menit sa va ofere o experienta completa de masaj, astfel incat sa puteti sa va bucurati de o experienta unica, menita sa va echilibreze mintea, trupul si sufletul. Terapeutii THAIco SPA va asteapta si va invita sa va rasfatati intr-un cadru plin de armonie si liniste a centrelor de wellness si frumusete ce poarta semnatura THAIco SPA. Ele au fost special create pentru starea de relaxare a oamenilor si pentru a oferi acestora ingrijirea de care atat pielea, cat si parul dar si unghiile au nevoie intr-un ritm de viata atat de solicitant.

De ce sa alegeti THAIco SPA? Deoarece la salonul acestora, tehnicile asiatice de masaj se armonizeaza cu ingrediente organice, in peste 60 de experiente terapeutice si de infrumusetare diferite. Terapiile sunt personalizate, fiind astfel concepute astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor si obiectivelor individuale de sanatate: alungarea stresului, detoxifiere, purificare, relaxare profunda, tratamente pentru prevenirea imbatranirii sau tratamente de slabire si de remodelare corporala, care sunt atat de cunoscute si recunoscute in intreaga lume si pe care cei care le-au experimentat deja le apreciaza cu adevarat. Tehnicile occidentale se imbina cu filozofia orientala, iar rezultatul reuneste senzatii extraordinare, pe care merita sa le incercati.

Cu ajutorul terapeutilor de la THAIco SPA puteti sa combateti stresul cotidian, printr-o maniera extrem de placuta si de relaxanta. Si este mult mai placut sa te bucuri de un masaj bine efectuat, de catre un terapeut de specialitate. O alta parte importanta a masajului thailandez este relaxarea si echilibrul atins in timpul unei astfel de sedintei. Desi in Thailanda sunt si “saltele” instalate pe plaja, unde thailandeze iti ofera o sedinta ieftina de masaj, e indicat sa alegi intotdeauna un salon unde sa te simti bine, deoarece doar acolo experienta unui masaj thailandez este una completa. Incercati si voi aceasta experienta, ca sa va bucurati de momente unice de relaxare, menite sa va ajute sa combateti stresul cotidian, intr-o maniera care sa va faca si placere in acelasi timp.

The post Ce presupune masajul thailandez si de ce este atat de popular appeared first on exclusivNEWS.ro.