Ce tipuri de dezinfectanti sunt esentiale pentru afacerea ta HoReca?

Ca si administrator al unei afaceri din domeniul HoReCa, stii bine ca dezinfectantii din comert nu-ti pot rezolva nici macar 10% din problemele legate de curatenie, mai ales daca ai de-a face cu o perioada aglomerata.

Pe de alta parte, destul de multi antreprenori abia isi incep aventura in industria HoReCa – de exemplu, poti observa cafenele noi la fiecare colt de strada. Daca esti unul dintre acesti antreprenori, este posibil sa nu stii de ce dezinfectantiai nevoie pentru cafeneaua sau pensiunea ta – inca!

In cele ce urmeaza, vei afla tot ce trebuie sa stii despre cum sa-ti mentii afacerea curata luna!

Tipuri de dezinfectanti necesari unei afaceri

Fie ca administrezi un hotel, un restaurant, sau o cafenea, vei avea nevoie de o serie de dezinfectanti generali, care se pot ocupa de aproape orice problema comuna. Asadar, vei avea nevoie de:

  • Detergent dezinfectant pentru suprafete – acesta este ideal pentru orice tip de suprafete, fie ele din metal, PVC, linoleum, plastic, cauciuc si ceramica;
  • Dezinfectant virucid – acesta este conceput pentru dezinfectia mainilor in zonele foarte aglomerate. Dupa cum stii, orice incinta ar trebui sa aiba, la intrare, un dezinfectant pregatit pentru musafiri;
  • Dispenser pentru dezinfectanti – evident, dezinfectantul de maini este cel mai bine oferit dintr-un recipient care necesita cat mai putin contact pentru a fi folosit. Tocmai de aceea, un dispenser modern nu ar trebui sa lipseasca din incinta afacerii tale;
  • Sapun dezinfectant – baile, bucataria si alte zone similare ar trebui sa contina un astfel de sapun; in aceste zone, sapunul combinat cu dezinfectant este o alegere mai buna, in comparatie cu un dezinfectant simplu;
  • Servetele dezinfectante – desigur, servetelele dezinfectante umede ar trebui sa fie la ordinea zilei, in aproape toate incaperile din cladirea pe care o administrezi.

In functie de natura afacerii tale HoReCa, daca putem spune asa, este posibil sa ai nevoie si de dezinfectanti conceputi pentru anumite suprafete – precum lemn masiv. Totusi, de obicei, dezinfectantii sunt prietenosi cu majoritatea suprafetelor.

Cum gasesti cei mai buni dezinfectanti pentru afacerea ta?

Nu toti dezinfectantii sunt facuti la fel. Cei din comert iau in considerare, de obicei, uzul intr-o locuinta – in asemenea cazuri, nu sunt foarte puternici sau eficienti. Tocmai de aceea, atunci cand vine vorba de dezinfectarea sediului unei afaceri, trebuie sa fii sigur ca achizitionezi produse profesionale, de calitate superioara.

Astfel de produse pot fi gasite pe magazinul online eDezinfectanti.ro, magazin ce colaboreaza cu producatori de renume ai industriei de produse dezinfectante si solutii de dezinfectie. Gasesti nu numai dezinfectanti profesionali, dar si detergenti special conceputi pentru afacerile din domeniul HoReCa.

Concluzie

Administrarea unei afaceri nu este un lucru usor de facut, mai ales in contextul actual. Totul trebuie sa fie curat luna, dar si complet dezinfectat. Din acest motiv, produsele si solutiile de curatare pe care le folosesti trebuie sa fie de o calitate si o eficienta superioare.

Totodata, ai nevoie de mai multe tipuri de produse – nu doar de dezinfectanti, in functie de industria in care activezi si de modul in care vrei sa cureti sediul afacerii tale.