Ce trebuie să știi despre metodele contraceptive? Ce metode chirurgicale sunt disponibile?

„La ora actuală există mai multe metode pentru prevenirea apariției unei sarcini nedorite. Nicio metodă nu este la fel de bună pentru toată lumea. Unele metode sunt mai eficiente decât altele pentru prevenirea sarcinii. Singurul mod de a evita o sarcină nedorită este abstinența sexuală. În cele ce urmează vor fi prezentate metodele contraceptive aprobate de autoritățile competente, însă este necesar ca fiecare pacientă în parte să discute cu medicul despre cea mai bună metodă din cazul respectiv.”

Citește în totalitate acest articol scris de mine >>> AICI, pe website-ul MediJobs.

Te-ar putea interesa și Contracepția de urgență.

Dacă vrei să rămâi la curent cu postările mele despre sănătate, frumusețe și farmacie abonează-te gratuit la site-ul meu și dă like paginii mele de Facebook: AICI.

Află mai multe despre mine AICI, AICI, AICI și AICI.

 

 

 

Te interesează domeniul Farma? Atunci alătură-te grupului de discuții  „Farmacisti, asistenti, studenti si viitori studenti la FARMACIE”, AICI.

Vrei să afli mai multe despre substanțele toxice și mecanismul lor de acțiune? Îți recomand cu drag cărțile mele de Toxicologie pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Te interesează CHIMIA? Atunci îți recomand cu drag cărțile mele de Analiză chimică (vezi AICI) pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Asociatia Succes

 

Te invit să devii student la Facultate de Farmacie a Universității Titu Maiorescu să înveți despre medicamente de la cadrele noastre didactice specialiste în Farmacie!

The post Ce trebuie să știi despre metodele contraceptive? Ce metode chirurgicale sunt disponibile? appeared first on Alice Piperea.