Cel mai mare eveniment sportiv pro-viat̗ă al anului a reunit 300 de copii s̗i adult̗i ce au alergat în sprijinul viet̗ii

Cel mai mare eveniment sportiv pro-viat̗ă al anului a reunit 300 de copii s̗i adult̗i ce au alergat în sprijinul viet̗ii Sâmbătă, pe 19 martie, a avut loc cea de-a VII-a ediție a Crosului pentru viață, unde peste 170 de copii și 130 de adulți au alergat în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” din București pentru a sprijini femeile în criză de sarcină. Scopul Crosului a fost unul caritabil, banii strânși în urma înscrierilor fiind donați centrelor de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” și „Sfânta Împărăteasă Elena” din București. 
Crosul a început la ora 9:30 cu Crosul de 11 km și Crosul Familiei de 3 km și a continuat la ora 11:30 cu Crosul Copiilor. Printre copii au fost prezenți și 70 de cercetași de la Cercetașii României „Sfântul Nicolae” București, ce au venit însoțiți de părinții și coordonatorii lor. 
Câștigătorii traseelor pentru adulți au fost: 
Cros 11 km
Locul 1: Manuel KergoatLocul 2: Nicu Costinel DumitruLocul 3: Andrei Bărbuță
Locul 1: Maria Magdalena VeliscuLocul 2: Adriana Anisia CojocaruLocul 3: Daniela Petrescu 
Cros 3 km
Locul 1: Filip TuțuLocul 2: Silviu BurceaLocul 3: Paul Tuțu 
Locul 1: Maria MireaLocul 2: Angela StănescuLocul 3: Oana-Elena Sutan 
La finalul competiției, Cătălin Stepa a susținut un concert de muzică folk, care a fost urmat de festivitatea de premiere. Toți participanții au primit medalii personalizate, realizate de un meșter popular din ceramică de Horezu.