Cele mai populare replici de arme folosite în airsoft

Airsoft este unul din cele mai cunoscute jocuri în care se folosesc replici de arme. Acest sport a devenit o competiție la nivel mondial datorită popularității crescute de la an la an.

Replicile de arme airsoft Bucuresti sunt doar imitații ale armelor adevărate. Acestea nu au aceeași putere de tragere și nu sunt letale. Este foarte important să cunoști bine regulile jocului înainte de a te aventura pe un teren de airsoft. De fel, cel mai des folosite sunt pistoalele în airsoft. Mai jos ai câteva tipuri disponibile pe care le poți achiziționa și online.

Pistoale electrice

Acest tip de pistoale airsoft sunt cunoscute sub acronimul AEG, deoarece sunt electrice și automate. Armele electrice sunt populare în rândul jucătorilor începători fiindca îi ajută să tragă mai eficient și să nu rateze ținta. Un pistol electric folosește alimentarea cu baterii pentru a avea o autonomie mare. Față de alte tipuri de replici de arme, acestea au cea mai bună autonomie pentru numărul de bile ce se pot lansa.

Pistoale cu gaz

Replicile pe gaz folosesc gazul comprimat pentru a lansa bilele de cauciuc. Pe terenul de joc ai nevoie să fii pregătit cu încărcătoare extra dacă vrei să joci mai mult timp. Se pot alimenta cu gaz verde și CO2 special create pentru propulsia bilei cu precizie.

Replici de arme pe bază de arc

Acest tip de replici sunt folosite în special de jucătorii care au câțiva ani de experiență pe terenul de joc. Folosesc puterea unui arc comprimat pentru a lansa bila. După fiecare tragere, arma se realimentează, așa că nu este dedicată jucătorilor foarte activi. De regulă acest tip de tragere cu arc se montează pe shotgun sau replică de pușcă cu lunetă.

Jocul de airsoft se face doar într-un cadru bine organizat, fără accesul altor persoane ce nu iau parte la joc. E important să cunoști regulile. De asemenea, ia-ți un echipament corespunzător pentru a nu te răni în timpul jocului. Orice protecție extra este utilă și necesară în același timp. Bocanci militari, cască, ochelari de protecție și alte accesorii sunt necesare după ce înveți să joci acest sport.

Este un sport antrenant, captivant și plin de adrenalină. Pregătește-te să intri și tu în competiție cu cei mai buni prieteni. Așa o sa vezi dacă e mai fain să te joci real decât pe jocurile de pe calculator. Airsoft poate pune în scenă cele mai tari jocuri precum Counter Strike.