CFR Cluj, calificare fabuloasă în șaisprezecimile de finală din Europa League

Campioana României, CFR Cluj a învins-o joi seară, pe teren propriu, pe Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală din Europa League. Este pentru a doua oară când CFR Cluj reuşeşte această performanţă.

CFR Cluj a reuşit minunea în Europa League. A răpus-o din nou pe Celtic şi merge în primăvara europeană graţie golurilor marcate de Burcă şi Djokovic.

Primul gol al clujenilor a fost marcat de Burcă în minutul 49 printr-o lovitură de cap din cornerul executat excelent de către Ciprian Deac! Golul doi a fost marcat în minutul 70 de Djokovic.

Tragerea la sorți a „șaisprezecimilor” de finală va avea loc luni, 16 decembrie, ora 14:00.

Indiferent de adversară, CFR Cluj va juca manșa tur pe teren propriu, pe 20 februarie. Returul va fi pe 27 februarie, în deplasare.

Echipe adversare pentru Cluj, posibile venite din Liga Campionilor: Ajax Amsterdam, Red Bull Salzburg, Inter Milano, Benfica.

Adversare posibile din Europa League, care au ştigat grupele: Sevilla, Malmo, Basel, LASK Linz, Arsenal, FC Porto, Espanyol, Gent, Bașakșehir, Braga, Manchester United.

The post CFR Cluj, calificare fabuloasă în șaisprezecimile de finală din Europa League appeared first on exclusivNEWS.ro.