Codul emotiilor si palma … goala!

Din ciclul subiectelor „Stiati ca”, as vrea sa ne reamintim o informatie care nu se limiteaza doar la palma, ci la intregul nostru corp si la care ar fi bine sa ne mai gandim din cand in cand!

„Dacă o priveşti cu ajutorul ochilor, palma ta pare solidă. Dacă o apeşi pe nisipul ud, ea va lăsa o amprentă cât se poate de concretă. La un nivel microcosmic, în palma ta există însă foarte mult spaţiu liber. De pildă, spaţiul dintre doi electroni alăturaţi care se rotesc este în proporţie de 99,99999999% gol.

Cu alte cuvinte, mâna ta este în proporţie de 99,99999999% goală!

Dacă ai putea elimina întregul spaţiu gol din mâna ta, aceasta ar deveni atât de mică încât ai avea nevoie de un microscop pentru a o putea vedea! Deşi ar continua să conţină acelaşi număr de atomi şi ar cântări la fel de mult ca acum, ea ar dispărea din faţa ochilor tăi. Probabil că ai nevoie de puţin timp pentru a înţelege această idee. Palma ta pare solidă, dar în realitate ea este alcătuită dintr-o energie dinamică aflată într-o vibraţie constantă. La ora actuală, fizicienii au ajuns la concluzia că aşa-zisele „particule subatomice” din care este alcătuit atomul nici măcar nu sunt particule, motiv pentru care preferă să măsoare conţinutul atomului în „unităţi energetice“ pentru a fi mai corecţi.”

Fragment din cartea „Codul emotilor” – Dr. Bradley Nelson

The post Codul emotiilor si palma … goala! appeared first on Tot Ceea Ce Este.