Comandă şi tu aparatele Real Time PCR de la Proton Impex 2000 

Prin ce se remarcă metoda Real Time PCR (RT-PCR)

Pe măsură ce pandemia de coronavirus se află într-o continuă evoluţie în întreaga lume, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) recomandă ca diagnosticul infecţiei cu Covid-19 să se facă prin metoda Real Time PCR. Aceasta este o metodă nucleară pentru detectarea prezenţei unui material genetic specific în orice agent patogen, inclusiv într-un virus. Prin urmare, acesta este principalul motiv pentru care Real Time PCR coronavirus constituie la momentul actual cea mai rapidă şi mai precisă tehnică de laborator pentru detectarea, urmărirea şi studierea virusului SARS-CoV2.

Alege Proton pentru soluţia completă împotriva SARS-CoV2

Una dintre modalităţile principale prin care putem combate această pandemie de coronavirus care se află în desfăşurare o reprezintă efectuarea unor teste PCR pentru coronavirus, disponibile la preţuri accesibile, care să stabilească dacă virusul este sau nu prezent în organism astfel încât să evităm infectarea celor din jur. În acest sens, firma Proton Impex 2000 a introdus în gama sa de produse şi numeroase aparate Real Time PCR, la preţuri la fel de avantajoase, menite să prelucreze şi să interpreteze toate probele recoltate în urma acestor teste PCR pentru coronavirus realizate.

Printre acestea aparate de laborator se numără spre exemplu şi Thermocycler AMPLIlab, un aparat Real Time PCR care este destinat amplificării acizilor nucleici şi analizei rapide a rezultatelor, având o capacitate de 96 de probe şi fiind compatibil cu majoritatea truselor de RT-PCR existente pe piaţă. De asemenea, un alt model foarte popular disponibil în cadrul magazinului online Proton este şi aparatul Real Time PCR de tip Point of Care, Micobiomed, care utilizează o tehnologie lab-chip, fiind compus dintr-un extractor Veri Q Prep M16, cu o tehnologie mare de absorbţie şi desorbţie a acizilor nucleici, şi dintr-un echipament Ultra-Fast RT PCR, pentru amplificarea şi detecţia moleculelor de interes. Prin urmare, toate aceste aparate de biologie moleculară pe care le comercializează Proton au capacitatea de a prelucra toate testele PCR pentru coronavirus într-un timp rapid, oferind acurateţe maximă.

Răsfoieşte şi tu gama completă de produse medicale de specialitate de la Proton şi alege aparatul Real Time PCR, la o ofertă de preţ personalizată pentru tine!