Conferința Internațională „Educație și Creativitate pentru o Societate bazată pe Cunoaștere” – ediția a XIII-a

Astăzi a avut loc deschiderea Conferinţei Internaţionale „EDUCAŢIE ŞI CREATIVITATE PENTRU O SOCIETATE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE„(Ediţia a XIII-a), o conferință de mare anvergură, organizată de Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti în perioada 14 – 16 noiembrie 2019.

 

Conferinţa Internaţională „EDUCAŢIE ŞI CREATIVITATE PENTRU O SOCIETATE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE”  este cea mai importantă manifestare științifică organizată în fiecare an de Universitatea noastră și are următoarele secţiuni: Drept; Ştiinţe economice; Informatică; Psihologie; Interacţiunea om-maşină; Medicină; Medicină dentară; Farmacie; Comunicare, relaţii internaţionale, limbă, cultură şi civilizaţie.

Lucrările prezentate în cadrul acestei conferințe sunt publicate în volume cotate ISSN, ISBN şi indexate în BDI.

 

 

Lecții Chimie Alice Piperea

 

În cadrul festivității de deschidere a acestei conferințe au luat cuvântul D-na Rector Prof. univ. Dr. Smaranda Angheni, Acad. prof. univ. Dr. Alexandru Surdu și  Președintele universității Prof. univ. Dr. Iosif Robi Urs.

 

 

Universitatea Titu Maiorescu organizează anual foarte multe manifestări științifice importante. Programul manifestarilor știintifice organizate de Universitatea Titu Maiorescu în 2019 este unul impresionant și îl poți găsi AICI.

În acest an, în cadrul acestei conferințe, Secțiunea Facultății de Farmacie s-a remarcat printr-un număr impresionant cercetări științifice deosebite, cu caracter interdisciplinar.

Au fost prezentate lucrări științifice de mare actualitate în domeniu.

 

PDE5

Lucrările științifice au fost prezentate de cadrele didactice și de studenți.

 

În cadrul cercului de Toxicologie pe care îl coordonez, intitulat „Aprofundari in studiul chimico-clinic al unor xenobiotice relevante din punct de vedere toxicologic”, am îndrumat 3 cercetări științifice, care au fost prezentate în cadrul acestei conferințe de către studenții și absolvenții participanți la acest cerc științific.

În prezent continuăm cercetările și pe alte subiecte de actualitate în domeniul Toxicologiei.

 

Felicitări tuturor studenților care au prezentat lucrări științifice în cadrul acestei conferințe sub îndrumarea cadrelor didactice!

 

 

Felicitări studenților și cadrelor didactice pentru cercetările științifice efectuate și calitatea deosebită a lucrărilor științifice prezentate!

 

Mulțumim pentru interesul crescut manifestat pentru Secțiunea de Farmacie din cadrul Conferinţei Internaţionale „EDUCAŢIE ŞI CREATIVITATE PENTRU O SOCIETATE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE„(Ediţia a XIII-a) organizată de Universitatea „Titu Maiorescu”!

Vă așteptăm și la următoarele conferințe organizate de Universitatea Titu Maiorescu și de Facultatea de Farmacie din cadrul Universității Titu Maiorescu!

Mulțumim Doamnei Decan, Conf. univ. Dr. Roxana Sandulovici pentru sprijinul oferit și pentru organizarea impecabilă a Secțiunii de Farmacie din cadrul acestei conferințe!

Mulțumim Conducerii Universității Titu Maiorescu pentru oportunitățile oferite și sprijinul pe care ni-l acordă în mod constant pe plan profesional!

Profesia de FARMACIST este profesia în care credem!

Universitatea Titu Maiorescu este universitatea în care credem!

 

Te interesează domeniul Farma? Atunci alătură-te grupului de discuții  „Farmacisti, asistenti, studenti si viitori studenti la FARMACIE”, AICI.

Vrei să afli mai multe despre substanțele toxice și mecanismul lor de acțiune? Îți recomand cu drag cărțile mele de Toxicologie pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Te interesează CHIMIA? Atunci îți recomand cu drag cărțile mele de Analiză chimică (vezi AICI) pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Asociatia Succes

 Te invit să devii student la Facultate de Farmacie a Universității Titu Maiorescu să înveți despre științele vieții de la cadrele noastre didactice specialiste în farmacie!

 

The post Conferința Internațională „Educație și Creativitate pentru o Societate bazată pe Cunoaștere” – ediția a XIII-a appeared first on Alice Piperea.