Costul unui implant de păr la clinica Dr. Felix Hair Implant te poate surprinde

Tot mai multe persoane, fie ele femei sau bărbați se confruntă cu pierderea masivă a părului. Cauzele sunt multiple dar se pare că pe primul loc ar fi stresul cauzat de situația actuală pe care o trăim. Nesiguranța zilei de mâine acționează la nivel psihologic și unul din primele semne este căderea din ce în ce mai accentuată a părului.

Desigur, mai există și alte cauze, cum ar fi o boală sau o moștenire familială dar, oricum ar fi, sentimentul de stimă de sine scade vertiginos și se pare că acest lucru afectează toate planurile, social, relațional sau intim.

Din fericire, există acolo unde este o problemă se găsesc și soluții și anume se poate recurge cu succes la tehnica de implant de par.

Unde se pot face implanturi de păr reușite, dar și în siguranță

Vorbim aici despre ambele lucruri, deoarece un implant de păr este bine să se facă într-o clinică specializată, așa cum este și Dr. Felix Hair Implant, cu pagina oficială Drfelixhairimplant.ro.

Recent, Societatea Internațională de Chirurgie pentru Restaurarea Părului (ISHRS) a emis o avertizare referitoare la faptul că un număr tot mai mare de personal nespecializat efectuează  intervenții chirurgicale de restaurare a părului, supunând pacienții unor riscuri grave, ireparabile.

Este bine de știut că acest gen de intervenții se fac numai în clinici de profil, cu medici specialiști și cu experiență în acest domeniu.

În cazul clinicii Dr. Felix Hair Implant situația este sub control pentru că aici, în cadrul sigur, toate etapele transplantului de păr, respectiv anestezia, extracţia şi implantarea grefelor de păr prin metoda „Quality Fue”, sunt realizate minuţios de către medici ultraspecializați, nu de simpli tehnicieni, ca în cazul altor clinici.

Ce presupune tehnica implantului de păr prin metoda Quality Fue

Această tehnică implică implantarea firului de păr fir cu fir, după ce în prealabil a fost recoltat din zone mai bogate ale scalpului. Fiecărui pacient îi este acordată atenție maximă. 

Se folosesc instrumente originale, patentate, tehnici și protocoale complexe, atat înainte de operație, cât și în timpul sau după ea. În felul acesta rezultatele obținute sunt cu aspect natural la o densitate maximă posibilă.

Iar această tehnică se poate extinde și la barbă, în cazul bărbaților și la sprâncene, pentru cine își dorește acest lucru.

Tehnica Q-Fue este una dintre cele mai puțin invazive și evoluate dintre toate tehnicile de implant existente acum pe piață. 

Recuperarea pacienților se face imediat, fără timp îndelungat de așteptare

Ceea ce este demn de evidențiat la această tehnică este faptul că pacienții beneficiază de recuperare imediată, fără cicatrici, dureri sau sângerări, iar rezultatul cu aspect natural în așa fel încât nimeni nu va face diferența.

În plus, toți pacienții sunt avantajați de experiența personalului specializat de aici, de cadrul securizant și profesionalism. Rezultatele naturale sunt garantate. De altfel, mărturii pozitive sunt și în rândul vedetelor care au trecut pragul clinicii.

Pentru cei doritori consultațiile se pot face online, prin trimiterea unor poze clare, specificând serviciul dorit.

Fiecare serviciu de implant păr are costurile lui, dar acesta se poate plăti în rate. În felul acesta pacientul va putea evalua imediat calitatea transplantului și va fi mulțumit de calitatea investiției sale.

Contact: office@drfelix.ro