Creştere fabuloasă pentru cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istorie. Toţi l-au ignorat iar acum rupe tot!

Toţi l-au ignorat, nu l-au cotat cu nicio şansă, iar acum încep să dea din colţ în colţ. Sebastian Popescu, cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istorie, a înregistrat o creştere spectaculoasă în ultimele 48 de ore, după apariţia la Televiziunea Naţională. A fost cel mai vizionat dintre toţi candidaţii la prezidenţiale.

Înregistrarea emisiunii “Preşedinte deVotat” de la TVR, moderată de Ionuţ Cristache, a înregistrat pe facebook, în doar 39 de ore, a depăşit peste 102,000 de vizualizări. Record absolut pentru toate ediţiile emisiunii de la TVR, realizate cu candidaţii la Prezidenţiale.

Cifre fabuloase în mediul online, în nici 48 de ore

La ora redactării acestei ştiri, înregistrarea cu emiisunea de la TVR, a înregistrat pe pagina oficială a emisiunii România9, 102.262 vizualizări, 427 de distribuiri, 216 like-uri şi 141 comentarii. Şi toate astea în doar 39 de ore de la postarea pe facebook.

Sebastian Popescu i-a depăşit la numărul de vizualizări, pe Iohannis, Barna şi Dăncilă 

Înregistrarea emisiunii “Preşedinte deVotat” de la TVR, la care a participat Sebastian Popescu, este cea mai vizionată în mediul online, dintre toţi candidaţii la Prezidenţiale.

Emisiunea cu Dan Barna a adunat doar 64,000 de vizualizări, în timp ce emisiunea cu Viorica Dăncilă a fost vizionată de 46,000 de persoane.

Raluca Turcan, dezastru total pentru Iohannis

Pe 14 octombrie, Iohannis trebuia să fie prezent la TVR 1 în emisiunea electorală unde se putea adresa românilor, la fel ca toţi cei 14 candidaţi la prezidenţiale. Iohannis a ales să nu se ducă la emisiune şi a trimis-o pe Raluca Turcan să îl reprezinte la TVR 1. Însă alegerea nu a fost deloc inspirată. Emisiunea a înregistrat pe facebook doar 3700 de vizualizări.

Sebastian Popescu, de profesie Doctor Medic Veterinar, este candidatul Partidului Noua Românie la funcţia de Preşedinte al României din 10 noiembrie 2019. Sebastian Popescu, în vârstă de 37 de ani, este cel mai tânăr candiat la prezidenţiale din istorie.

Tânăr, inteligent, curat, dar …sărac

Cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istoria României, este şi cel mai sărac dintre cei 14 candidaţi înscrişi în cursa electorală.

Nu are niciun leu pentru campania electorală. Este singurul candidat fără afişe electorale şi flyere.

Tânărul prezidenţiabil încearcă să ajungă la inimile românilor prin intermediul reţelelor de socializare şi prin apariţiile la radio şi tv.

Creşterea spectaculoasă în mediul online, la capitolul vizualizări, în nici 48 de ore, ca urmare a apariţiei la TVR 1, arată că tânărul candidat la prezidenţiale a captat atenţia românilor şi că poate produce surpriza alegerilor prezidenţiale din România.

The post Creştere fabuloasă pentru cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istorie. Toţi l-au ignorat iar acum rupe tot! appeared first on exclusivNEWS.ro.