Cu actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, ce va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe artistul Victor Yila, care este și lector universitar.

Victor va vorbi în cadrul emisiunii, care va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, despre impresionanta lui carieră artistică și despre situația industriei muzicale în perioafda COVID-19.

Victor interpretează majoritatea cântecelor autentice din folclorul românesc, dar si melodii proprii.

A debutat la Teatrul TV în piesa Mincinosul, în ’92, având emisiune în fiecare luni. Unde a jucat cu mari actori, printre care, Ștefan Iordache, Cornel Vulpe, Gheorghe Dinică sau Ștefan Bănică.

(Foto: Victor, alături de soția Oana și fetițele Miriam și Ines)

Apoi a trecut la Teatrul de Comedie unde a jucat timp de 18 ani în piese foarte mari, alături de Iurie Darie, Anca Pandrea sau George Mihăiță. Și a mai jucat 7 ani la Teatrul Național din Timișoara

De asemenea, ne-a făcut să râdem de fiecare dată în piesele pe care le-a interpretat la Grupul Vouă.

Victor este absolvent al Facultății de Geodezie, dar este și lector universitar. Predă de aproximativ 25 ani limba franceză, dar și economia la Universitatea Tehnică de Construcții București – FILS (Facultatea de Inginerie în Limbi Străine).

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”.

 

The post Cu actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19 appeared first on Tot Ceea Ce Este.