Cum putem preveni apariția rezistenței la antibiotice?

„Antibioticele sunt medicamente utilizate pentru tratarea infecțiilor cauzate de bacterii. Cunoscute și sub denumirea de medicamente antimicrobiene, antibioticele au salvat de-a lungul timpului nenumărate vieți. Utilizarea greșită și/sau utilizarea excesivă a acestor medicamente au contribuit totuși la un fenomen cunoscut sub numele de rezistență la antibiotice.”

 

Citește în totalitate acest articol scris de mine >>> AICI, pe website-ul MediJobs.

Te-ar putea interesa și  Ce ar trebui să știi despre antidepresive.

Dacă vrei să rămâi la curent cu postările mele despre sănătate, frumusețe și farmacie abonează-te gratuit la site-ul meu și dă like paginii mele de Facebook: AICI.

Află mai multe despre mine AICI, AICI, AICI și AICI.

 

 

 

Te interesează domeniul Farma? Atunci alătură-te grupului de discuții  „Farmacisti, asistenti, studenti si viitori studenti la FARMACIE”, AICI.

Vrei să afli mai multe despre substanțele toxice și mecanismul lor de acțiune? Îți recomand cu drag cărțile mele de Toxicologie pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Te interesează CHIMIA? Atunci îți recomand cu drag cărțile mele de Analiză chimică (vezi AICI) pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Asociatia Succes

 

Te invit să devii student la Facultate de Farmacie a Universității Titu Maiorescu să înveți despre medicamente de la cadrele noastre didactice specialiste în Farmacie!

The post Cum putem preveni apariția rezistenței la antibiotice? appeared first on Alice Piperea.