Cum sa alegi locatia pentru un eveniment important

Locatia este un element extrem de important in vederea reusitei unui eveniment. Multe persoane ca reusita unui eveniment depinde de numarul de persoane, de meniul cat mai exigent si bineinteles de reprezentanta protagonistilor (miri, nasi, directori, etc.).

S-a dovedit ca in spatele tuturor acestor aspecte, un element extrem de important este locatia, cum este aleasa ea si cat de bine se potriveste pe tiparul evenimentului propriu-zis. Conteaza bineinteles si numarul de invitati, amploarea evenimentului, cat si decorul sau meniul. Astfel, alegerea locatiei perfecte este esentiala pentru o buna desfasurare a unui eveniment.

 

Cum sa alegi locatia potrivita pentru un eveniment important.

Pentru orice eveniment special, marimea salii sau a locului de desfasurare este foarte importanta. Cu cat spatiile sunt mai vaste, cu atat vor da impresia de mai multa libertate si relaxare. O locatie mai ampla din punct de vedere al dimensiunii, permite in acelasi timp si o mai buna coordoare, cat si mai multa diversitate in ornamentarea acesteia. Astfel este bine sa se tina cont nu doar de numarul de invitati, ci si de variatiile de decor si de functionalitatea salii.

La o nunta, numarul de locuri nu ar trebui niciodata sa fie direct proportional cu numarul confirmarilor sau cel putin ar trebui sa existe confirmari sigure 100% cu cel putin o luna inainte de eveniment. Cu totii putem preintampina o problema serioasa fix in ultimul moment, insa localul ales ar trebui sa ofere flexibilitate si in privinta acestui aspect si sa permita confirmari modeste, chiar si in ultimele zile dinaintea evenimentului. Acest lucru permite de asemenea o viziune mai buna asupra pozitionarii strategice a meselor si scaunelor, a numarului de meniuri, precum si a stabilirii unei conexiuni adecvate intre diferiti invitati.

Atat la o nunta cat si la un botez este de preferat ca, in functie de varsta si/sau gradul de rudenie, oamenii sa fie amplasati corespunzator. Copiii pot fi pusi in acelasi loc, la aceeasi masa, pentru a interactiona impreuna cu cei de varsta lor, realizand astfel un mediu propice si mai degajat chiar si pentru astfel de musafiri mai tineri.

Citeste continuarea pe Glow.ro

The post Cum sa alegi locatia pentru un eveniment important appeared first on exclusivNEWS.ro.