Curs de legislatie medicală susținut de Maestrul Avocat Dr. Sorin-Dinu Măduța

Vă invităm la noul curs de LEGISLAȚIE MEDICALĂ intitulat „Perspective de înțelegere a consecințelor legale ce derivă din malpraxisul medical. Drepturi și obligații conferite de lege participanților activi și pasivi la actul medical„.

Cursul este susținut de Maestru Avocat Dr. Sorin-Dinu Măduța. Mai multe despre acest mare Maestru al avocaturii am scris mai multe AICI.

Aceste curs este recomandat cadrelor medicale, personalului ce lucrează în ramura de servicii medicale, dar și profesioniștilor din domeniul legislativ / juridic (avocați, juriști, s.a) și tuturor celor interesați.

Cursul este recomandat tuturor celor interesați de acest subiect, care doresc să ia cunoștință de astfel de situații juridice de actualitate și rar dezbătute știintific până acum.

Tematica cursului:

  • Răspunderea civilă a personalului medical.

  • Răspunderea civilă a furnizorilor de servicii de sănătate.

  • Acordul pacientului informat.

  • Obligativitatea asigurării asistenței medicale.

  • Asigurarea obligatorie de răspundere civilă profesională pentru medici, farmaciști și alte persoane din domeniul asistenței medicale.

  • Procedura de stabilire a cazurilor de răspundere civilă profesională pentru medici, farmaciști și alte persoane din domeniul asistenței medicale.

  • Concluzii și efecte finale ale temelor discutate.

Organizam aceste cursuri periodic dar si la cerere pentru grupuri. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon: 0771.430.955.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, click AICI.

Te-ar putea interesa și Cum te omoară amfetaminele?, Top 10 Pastile Deștepte  și Droguri notorii – cocaina.

Dacă vrei să rămâi la curent cu postările mele despre sănătate, frumusețe și farmacie abonează-te gratuit la site-ul meu și dă like paginii mele de Facebook: AICI.

Află mai multe despre mine AICI, AICI, AICI și AICI.

Te interesează domeniul Farma? Atunci alătură-te grupului de discuții  „Farmacisti, asistenti, studenti si viitori studenti la FARMACIE”, AICI.

Vrei să afli mai multe despre substanțele toxice și mecanismul lor de acțiune? Îți recomand cu drag cărțile mele de Toxicologie pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Te interesează CHIMIA? Atunci îți recomand cu drag cărțile mele de Analiză chimică (vezi AICI) pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Asociatia Succes

 

Te invit să devii student la Facultate de Farmacie a Universității Titu Maiorescu să înveți despre medicamente de la cadrele noastre didactice specialiste în Farmacie!

 

The post Curs de legislatie medicală susținut de Maestrul Avocat Dr. Sorin-Dinu Măduța appeared first on Alice Piperea.