De ce ai nevoie pentru marire buze?

Nevoia umana de frumos si de sanatate apare pretutindeni si la orice varsta, iar cei care sunt deschisi catre posibilitatile aduse de chirurgia estetica au ocazia sa-si corecteze defecte chiar de la varste inaintate. Ulteorior vor fi mai multumiti de ei insisi si se vor simti mai increzatori in propriile atuuri fizice.

Marirea buzelor este o tema care preocupa foarte multe femei, mai ales daca acestea dispun de resursele necesare pentru a investi intr-o astfel de interventie si sunt interesate sa isi corecteze toate defectele de la nivelul fetei. 

Marirea buzelor cu acid hialuronic este o procedura care se adreseaza atat femeilor tinere cat si celor mai in varsta si dureaza 30 de minute. Avantajul pe care tratamentul cu acid hialuronic il presupune este faptul ca se evita riscul aparitiei unei alergii. Datorita faptului ca organismul uman secreta acid hialuronic, injectarea acestuia in corpul uman este un pas care nu prezinta niciun risc si tocmai de aceea acidul este primit cu succes de catre organismul uman. Pacientele nu vor avea niciun fel de reactii adverse dupa injectarea cu acid hialuronic daca tenul lor se afla intr-o perfecta stare de sanatate si daca nu exista alte imperfectiuni la nivelul fetei aparute la momentul interventiei.

Injectarea cu acid hialuronic este o solutie pentru a creste volumul buzelor si pentru a reda elasticitatea pielii. In urma acestei interventii ridurile dispar, iar pielea devine neteda si elastica. Fiecare pacienta este un caz aparte si tocmai de aceea este recomandat sa se efectueze toate investigatiile inainte de injectare. In functie de cat de bine reactioneaza organismul exista situatii cand injectarile cu acid hialuronic rezista pe urmatoarele 12 luni. Exista si situatii cand interventia trebuie repetata dupa 6 luni de zile pentru a reface forma buzelor.

Injectarile cu acid hialuronic buze se fac in puncte bine definite. In timpul consultului medicul specialist va discuta impreuna cu pacienta care sunt zonele in care se doreste injectarea cu acid, iar la momentul interventiei se va actiona exact pe aceste puncte bine definite. 

In momentul de fata marirea buzelor cu acid hialuronic este cea mai recomandata varianta, deoarece garanteaza rezultate pe termen lung si nu pune organismul in pericol. Produsul injectat in buze este resorbabil si prezinta o vascozitate puternica, iar astfel va persista la nivelul buzelor o perioada indelungata.

Procedura de marire buze dureaza intre 30 de minute si o ora si se face fie folosind o crema anestezica, fie folosind o anestezie locala. Pacientele se vor bucura de primele rezultate la primele doua saptamani de la interventie, cand pielea isi va reveni in totalitate.

Foarte multe femei sunt increzatoare in efectele pozitive ale interventiei cu acid hialuronic si se programeaza in mod regulat la astfel de interventii. O alternativa la acidul hialuronic este injectarea cu grasime proprie. Aceasta procedura este mai ieftina, insa exista riscul ca absorbtia solutiei de catre organism sa se produca mult mai repede si astfel o interventie aditionala va fi necesara mai repede decat ne-am astepta. 

Procedura de injectare acid hialuronic buze poate fi combinata cu alte interventii, precum tratamentul ridurilor sau peeling-ul chimic facial. Pacientele pot combina aceasta interventie si cu blefaroplastia si mezoterapia, in functie de recomandarea medicului specialist si de nevoile specifice de infrumusetare.

Pentru mai multe informatii despre acid hialuronic buze pret, puteti vizita Clinica Zone Medical Estet. Dr. Eugen Turcu este medic primar chirurgie plastica-estetica, Doctor in Medicina si coordoneaza activitatea in clinica estetica Bucuresti. Experienta sa de 23 de ani in domeniul chirurgiei estetice si plastice si personalul medical al clinicii va vor ajuta ajute in asa fel incat sa fiti multumite de felul in care aratati.