De ce sa calatoresti cu autocarul in Germania in 2020?

Odata cu noul an vine si dorinta de a crea noi amintiri si a vizita locuri noi, mai ales pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca si au un job care le permite acest lucru.

Fiecare dintre noi avem pe lista dorintelor cel putin o tara unde ne-ar placea sa me facem o vacanta din diverse motive care ne-au atras. Este destul de greu sa te hotarasti asupra unei destinatii, dar de obiecei Germania se afla in topul preferintelor. Pe de alta parte, sunt si persoanele care cauta transport Germania Romania pentru a se intoarce acasa dupa sarbatori.

Indiferent de categoria de oameni din care faci parte, acest articol te va ajuta sa afli cateva motive pentru care ar trebui sa alegi autocarul atunci cand cauti transport Germania Romania sau plecarile de persoane pe ruta Romania Germania.

Top 10 motive pentru care autocarul este perfect ca mijloc de transport Germania Romania

  1. Bilete de autocar sunt mai ieftine decat cele de avion si se gasesc mai des la reducere. Nu mai punem in calcul diferenta de cost fata de costul calatoriei cu propria masina. Pe langa asta, exista multe discounturi pentru elevi, studenti, pensionari, copii sub anumite varste sau chiar si promotii personalizate.
  2. Beneficiezi de opriri in care te poti misca putin pentru a nu intepeni pe scaunul din autocar prea multe ore.
  3. Vei trece prin diferite orase si tari, asa ca fara sa vrei, vezi si alte parti ale lumii cat de putin.
  4. Nu trebuie sa faci rezervari cu prea mult timp inainte, cum se practica in cazul zborului cu avionul cand iti cumperi bilet cu cateva luni inainte.
  5. Ajungi mai aproape de destinatie, fara sa fie nevoie sa mai iei si alte mijloace de transport si sa suporti alte cheltuieli sau sa te chinui cu bagajele.
  6. Majoritatea companiilor de transport permit anularea rezervarii cu 48 de ore inainte de plecare, fara sa fii nevoit sa pierzi avansul sau banii si sa dai explicatii.
  7. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta bagajului. Poti lua cat bagaj doresti si cu ce greutate vrei, daca stii ca autocarul are un loc destul de mare pentru a le depozita. Iar lucrul cu adevarat satisfacator este ca nu trebuie sa platesti suplimentar.
  8. Nu trebuie sa treci prin interminabilele puncte de control.
  9. Nu este nevoie sa ajungi cu mai multe ore inainte de plecare.
  10. Nu dai de turbulente care iti pot provoca o stare de greata, asta in cazul in care ai rau de inaltime si iti este frica sa zbori cu avionul.

 Transport de persoane cu Romfour

Compania Romfour asigura transport de persoane catre diferite destinatii la preturi avantajoase. In plus, flota de autocare este una noua care ofera cele mai bune conditii de calatorie. De asemenea, clientii se bucura de o masa calda si alte beneficii precum transportul exact la adresa sau o calatorie gratuita bonus, asa ca iti recomand sa alegi transportul de persoane cu Romfour.

The post De ce sa calatoresti cu autocarul in Germania in 2020? appeared first on exclusivNEWS.ro.