De unde achizitionam teste rapide Coronavirus?

Cum procedam cand nu gasim teste rapide in farmacie? Iti spunem chiar acum de unde putem achizitiona teste rapide Coronavirus, fara nicio problema! Este mult mai simplu sa comanzi online, decat sa pierzi timp pretios cautand in farmacii testul pentru detectarea COVID-19 de care ai nevoie.

Proton este, de exemplu, un shop online dedicat domeniului medical. Este site-ul care iti ofera sansa de a gasi aproape tot ceea ce are legatura cu acest domeniu atat de complex. Iar spre mare incantare a tuturor, pe site se gasesc si teste rapide Coronavirus.

Toate testele rapide gasite pe site sunt certificare CE/IVD conform directivei 98/79 si ofera un rezultat rapid in doar 15 minute.

Ce contin aceste teste rapide Coronavirus?

Multi dintre noi nu stim inca ce contin aceste teste rapide Coronavirus. S-ar putea ca si tu sa fii in aceeasi situatie. Deoarece nu am fost nevoiti sa ne testam, este si normal sa ne confruntam cu aceasta incertitudine. De aceea suntem, insa, aici. Pentru a te pune la curent cu tot ceea ce trebuie sa cunosti inainte de a cumpara testul rapid Coronavirus.

Materialele furnizare de pachetul gasit pe site sunt in numar de sase. Pachetul complet de detectare rapida COVID-19 are in componenta: casete de testare, tampoane sterile si tampoane de extractie. Iar asta nu este tot. In acest pachet vei mai gasi si tuburi de extractie si varfuri, stativ de lucru si nu in ultimul rand, un prospect.

Prospectul te va ajuta sa te informezi corect cu privire la testul rapid Coronavirus. Nu uita, de altfel, sa setezi un timer, pentru a sti cu exactitate cand au trecut cele 15 minute. Dupa scurgerea timpului poti verifica testul rapid.

Toate testele rapide Coronavirus de pe Proton au o sensibilitate relativa de 93.4%, o specificitate de 99.4% si o acuratete de 97.9%.