Despre energia și vibrația înaltă a sucurilor Ana Are, cu terapeuta Ileana Vlăduț

Terapeuta Ileana Vlăduț vorbește în materialul de mai jos despre energia și vibrația înaltă a sucurilor naturale Ana Are.

”În această perioadă de pandemie poate ne-am gândit mai mult la sănătate, la stilul nostru de viață. Interesant este studiul de marketing în care se arată că românii au consumat cu peste 30% mai multe legume și fructe proaspete față de aceeași perioadă a anului trecut. Semn îmbucurător, care ne arată că punem accent pe o viață sănătoasă și pe imunitatea noastră, care e important să fie mai crescută, dacă vrem să trăim bine.

Vreau să vorbesc despre vibrația fructelor, a plantelor și de ce este important să consumăm fructe și legume proaspete crescute în sol românesc, autohton. Este important deoarece vibrația pământului unde cresc aceste fructe și legume este transmisă prin seva plantei sau a copacului în fruct. Iar rezonanța noastră ca români este cea mai apropiată cu cea a pământului pe care trăim.

Aceasta este explicatia pentru care este indicat să consumăm fructe și legume crescute pe meleagurile în care trăim, în care ne-am născut și în special fructe de sezon. Dacă putem să facem o cură de fructe și legume proaspete ne-ar prinde foarte bine. Dacă nu, încercați să folosiți fresh-uri, smoothie-uri și sucuri row-vegan.

Este important să citiți cu atenție, la magazin, etichetele sucurilor, deoarece sunt foarte multe branduri. Brandul Ana Are, din zona Vrancea – Țifești, este un producător recunoscut pentru fructele naturale folosite în prepararea sucurilor, fără adaos de zahăr sau alte substanțe chimice. De aceea vibrația sucului este potrivită pentru noi, ținând cont că materia primă folosită este recoltată din zona Vrancei, păstrată în depozite ultraperformante și moderne. Iar merele și fructele de sezon sunt procesate în cel mai scurt timp, astfel încât nutrienții și vibrația care hrănește nu doar trupul, ci și sufletul nostru, să se mențină cât mai bine, cât mai mult timp îmbuteliată. Așadar, vă recomand cu drag să apleați la vibrația pozitivă și să alegeți sucurile Ana Are”, a declarat terapeuta Ileana Vlăduț.

Ana Are susține un stil de viață sănătos, iar fructele alese, atent culese, alături de liniile tehnologice performante asigură un aport ridicat de vitamine și nutrienți produselor. Ana Are poftă de viață pe care a investit-o în crearea sucurilor 100% naturale și doar fructe alese atent culese, fără zahăr adăugat, îndulcitori și fără conservanți.