Despre grija fata de pacienti cu asistent medical generalist – Nicolae Lidia

Nicolae Lidia este absolventa a scolii postliceale Carol Davila in anul 2000. Cu o experienta de 20 ani in domeniul medical atat in sistemul public (Spitalul Universitar, Spitalul de Urgenta) dar si in mediul privat, Lidia este una din asistentele care reuseste prin empatie si profesionalism sa se apropie de pacient, facand frica de „halatul alb” sa dispara.

Din copilarie am stiut ce imi doresc, sa ajut si sa fac bine, astfel am ales aceasta cariera draga sufletului meu„.

Anul 2020 a reprezentat o provocare pentru orice cadru medical, fie medic sau asistent dar si personalul administrativ, asa cum am citit intr-un articol al acestei publicatii: la razboi merg soldatii, la pandemie merg cadrele medicale!, pot doar sa sper ca oamenii sa isi ia toate masurile de precautie si sa vina in sprijinul cadrelor medicale.” a declarat Lidia.

Pe langa latura profesionala doamna asistenta este si lector in cadrul unei asociatii care organizeaza cursuri de pregatire in domeniul medical, atat pentru elevii scolilor medicale dar si pentru absolventii care vor sa se perfectioneze.

Colaborarea cu Asociatia Succes mi-a dat posiblitatea sa impartasesc din cunostintele mele tuturor celor dornici de a se dezvolta profesional, in cadrul cursurilor de recoltare probe biologice si injectii pe care le predau, am posibilitatea sa aduc un plus de practica si o alternativa la sistemul traditional de invatamant. Nu este doar un curs, este o experienta benefica atat pentru mine ca si lector dar si pentru participanti, formam o echipa, invatam si ne dezvoltam.”

Atat prin implicarea profesionala medicala dar si prin latura didactica, Nicolae Lidia este un asistent profesionist pe care il felicitam pentru efoturile depuse!

Foto: realizat in timpul cursurilor sustinute de Asociatia Succes in Educatie si Sport