Droguri notorii – despre Ecstasy și efectele consumului acestuia

„3,4-metilenedioximetamfetamina (MDMA), cunoscută și sub numele de Molly, Ecstasy sau X, continuă să fie utilizată de milioane de oameni din întreaga lume. Această substanță ilegală este adesea utilizată abuziv pentru efectele de bunăstare pe care le produce, stimularea indusă și distorsiunile timpului și percepțiile senzoriale pe care le induce.”

 

Citește în totalitate acest articol scris de mine >>> AICI, pe website-ul MediJobs.

Te

Te-ar putea interesa și Cum te omoară amfetaminele?, Top 10 Pastile Deștepte  și Droguri notorii – cocaina.

Dacă vrei să rămâi la curent cu postările mele despre sănătate, frumusețe și farmacie abonează-te gratuit la site-ul meu și dă like paginii mele de Facebook: AICI.

Află mai multe despre mine AICI, AICI, AICI și AICI.

 

 

 

Te interesează domeniul Farma? Atunci alătură-te grupului de discuții  „Farmacisti, asistenti, studenti si viitori studenti la FARMACIE”, AICI.

Vrei să afli mai multe despre substanțele toxice și mecanismul lor de acțiune? Îți recomand cu drag cărțile mele de Toxicologie pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Te interesează CHIMIA? Atunci îți recomand cu drag cărțile mele de Analiză chimică (vezi AICI) pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Asociatia Succes

 

Te invit să devii student la Facultate de Farmacie a Universității Titu Maiorescu să înveți despre medicamente de la cadrele noastre didactice specialiste în Farmacie!

The post Droguri notorii – despre Ecstasy și efectele consumului acestuia appeared first on Alice Piperea.