Experiență deosebită de Black Friday la Domeniile Panciu Winery & Resort

De Black Friday, Domeniile Panciu Winery@Resort ofera o experienta deosebita cu degustare de vin și pensiune completă.

Situata pe treptele piemonteze ale Subcarpatilor de Curbura, localitatea Tifesti se gaseste in mijlocul viilor din nordul judetului Vrancea care formeaza podgoria Panciu. Scaldat in apele Putnei la vest si de cele ale Susitei la est, Dealul Sarbilor e un paradis al vitei de vie, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri albe din estul Europei.Din 2009 Domeniile Panciu sunt inima si sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 hectare de vita de vie situate in aceasta zona.

Te invitam sa petreci un sejur de neuitat alaturi de noi la Domeniile Panciu Winery@Resort. Te asteapta o experinta unica intr-o locatie de poveste in care vei degusta vinuri de calitate alaturi de bucate alese.Pentru ca ne place ceea ce facem vrem sa impartasim cu tine din experienta noastra de vinificator. Dupa un masterclass sustinut de un oenolog, vei fi provocat sa iti creezi propriul cupaj de vinuri pe care il vom imbutelia si eticheta personalizat, iar sticla de vin creata va ramane la tine. Pentru ca experinta sa fie completa te mai poti relaxa plimbandu-te cu bicicleta sau folosind terenul de tenis din incinta locatiei. 

Pachetul include : 

  • cazare camera dubla pentru 2 persoane (baie proprie, wifi gratuit, aer conditionat, TV cu ecran plat);
  • inchiriere biciclete;
  • teren de tenis;
  • pensiune completa.

*Copii cu varsta de pana la 7 ani beneficiaza de cazare inclusa.*Copii cu varsta de peste 7 ani: cu pat suplimentar + mic dejun 95 lei pe noapte sau mic dejun (fara pat suplimentar) 25 lei pe noapte.*Animalele de companie nu sunt acceptate.

Locatie : 

Sarbi, Com. Tifesti, Jud. Vrancea

*Transportul nu este inclus.

Regulamentul campaniei AICI.