Hotel Traian Caciulata

Daca sunteti in cautarea unei variante de cazare pe Valea Oltului, intr-o statiune balneara, puteti opta pentru Hotel Traian Caciulata. Situata la 18 km de Ramnicu Valcea si la 80 km de Sibiu, statiunea balneara este singura din Romania care dispune de 5 cure de tratament si este cautata mai ales pentru proprietatile apelor minerale de a regenera organismul.

Hotel Traian Caciulata ofera servicii de cazare incepand de la pretul de 136 lei pe noapte pentru o camera single. Preturile cresc pe masura ce doriti sa va cazati pentru mai mult timp si doriti sa accesati mai multe servicii.

Un pachet de 7 nopti cu pensiune completa si tratament fara asigurare, intr-o camera dubla, costa 2500 de lei. In acest pret nu este inclus accesul la SPA, insa sunt incluse 5 zile de tratament. Oaspetii beneficiaza de o consultatie medicala si de 4 proceduri zilnice, iar mesele zilnice sunt asigurate de restaurantul hotelului, cu un meniu fix. Parcarea si taxele locale se platesc separat.

Preturile difera in functie de lunile anului, iar anumite suplimente pot fi accesate in lunile ianuarie – mai usor si mai ieftin decat in perioada de vara.

Hotel Traian Caciulata este un hotel de trei stele, cu 508 locuri de cazare. Camerele sunt modernizate si sunt dotate cu televizor color, frigidere, telefoane si internet wi-fi gratuit. Fiecare camera are cate o baie proprie si un grup sanitar. Hotelul are 244 camere duble pentru cupluri si 10 apartamente pentru familiile cu copii.

Turistii care cauta cazare Hotel Traian Caciulata beneficiaza de o baza de tratament situata in incinta. Procedurile de tratament nu sunt accesibile in week-end, desi sunt acoperite prin ofertele achizitionate. Se recomanda efectuarea procedurilor de luni pana vineri. Printre procedurile posibile aici se numara: baile galvanice, curentii diadinamici si procedurile de solux. In functie de nevoi, se pot face si aerosoli individuali, magnetoterapie, si aplicatii cu parafina.

Tot aici turistii pot face sesiuni de kinetoterapie si hidrokinetoterapie, pentru vindecarea afectiunilor la nivelul sistemului locomotor.

Hotelul are o piscina interioara cu ape termale si o sala de fitness pentru oaspetii care doresc sa faca miscare. Nu se accepta animalele de companie in incinta hotelului, iar pentru accesul la piscina se va achita o taxa aditionala.

Plata se poate achita atat cu tichete de vacanta, cat si in lei sau in euro. Pentru a beneficia de anumite servicii de tratament, se poate solicita prezentarea unui bilet de trimitere de la medic sau dovada ca sunteti asigurat. Hotel Traian Caciulata ofera servicii mai ales cu acces la izvoarele minerale.

Inca de pe vremea dacilor efectele benefice ale apelor termale au fost apreciate si pastrate in istorie. Cateva dovezi sunt tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela.

Daca va intereseaza sa petreceti un concediu la Hotel Traian Caciulata, sunteti invitati sa alegeti oferta care vi se potriveste, iar daca suferiti de anumite afectiuni sa cereti recomandarea medicului pentru a va trata. Compusii chimici din apele minerale au un efect vindecator si au fost folositi in tratarea afectiunilor cronice de foarte multe generatii.