Implanturi mamare

Orice femeie isi doreste sa se simta atragatoare si sa fie multumita cu propriul corp. Acest lucru ii da mai multa incredere in sine si o ajuta sa fie ea insasi. Pentru ca o data cu trecerea anilor corpul imbatraneste si, oricat de mult ne-am dori, nu intotdeauna avem un material genetic foarte bun, o interventie chirurgicala de implant mamar poate sa completeze aceste lipsuri.

Foarte multe femei apeleaza la implanturi mamare pentru a-si ajusta dimensiunea sanilor si a se mandri cu ei. La ora actuala aceasta interventie a devenit foarte comuna si din ce in ce mai multe femei au incredere in serviciile unei clinici de specialitate in chirurgie plastica si estetica, pentru a-si putea recapata frumusetea.

Marirea sanilor este una dintre cele mai bune investitii pentru femeile care sufera din cauza unor sani prea mici, pe care se straduiesc sa ii ascunda ori de cate ori participa la diverse evenimente. Un implant mamar poate convinge o femeie sa poate o rochie cu un decolteu generos si ii poate reda astfel increderea in frumusetea si sarmul personal.

Operatia de implant mamar poate ajuta la marirea sanilor, iar alaturi de o alta interventie de lifting mamar poate contribui la obtinerea unui san mai mare si mai ridicat totodata. Pentru ca foarte multe femei se confrunta cu sanii lasati (ptozati), este necesara combinarea celor doua interventii pentru a obtine efectul dorit.

Perioada de recuperare nu este una foarte grea, insa desigur, pacientele vor resimti dureri care vor disparea in timp. In paralel, se vor administra medicamente antialgice si antiinflamatoare imediat dupa finalizarea interventiei, iar efectul acestora va ameliora durerea.

Veti simti durere de tipul unei unei febre musculare mai intense, insa pentru fiecare persoana in parte efectele vor fi diferite. Dupa operatie vor ramane cateva semne, cum ar fi la nivelul santului inframamar, la nivel periareolar sau la nivel axilar. Cicatricile vor fi mici daca operatia este efectuata corect si nu sunt foarte inestetice.

Se va recomanda aplicarea unor creme pentru tratarea cicatricilor si o perioada de recupare in mai multi pasi. Astfel, dupa operatie, la 4 ore cel putin, se recomanda o plimbare usoara, iar dupa trei zile se poate relua rutina de odinioara. Doar atunci veti putea intra la dus, merge la serviciu sau chiar conduce masina. Cu toate acestea, va trebui evitat dormitul pe burta in primele 2 luni dupa efectuarea implantului mamar.

Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti este locul ideal pentru interventii de tip chirurgie plastica sau estetica, iar dotarea sa  exceptionala si utilizarea de proceduri moderne, garanteaza succesul fiecarei interventii. Va invitam sa va lasati pe mana echipei Dr. Eugen Turcu si sa faceti primul pas catre ceea ce va doriti. Dr. Eugen Turcu are peste 23 de ani de experienta si este familiarizat cu cele mai noi practici si metode de tratament in chirurgia estetica si reconstructiva.

Pentru mai multe informatii despre implant mamar pret, va invitam sa ne contactati direct la clinica sau sa vizitati site-ul nostru. Va asteptam la o consultatie pentru a discuta in detaliu ce anume v-ar interesa si de cel fel de tratament sau interventie ati avea nevoie pentru un corp perfect.