Informații esențiale despre metodele contraceptive reversibile de lungă durată

„Metodele contraceptive reversibile de lungă durată își mențin efectul pe o durată de câțiva ani. Dacă pacienta dorește să rămână gravidă, poate înceta utilizarea acestora în orice moment.”

Citește în totalitate acest articol scris de mine >>> AICI, pe website-ul MediJobs.

Te-ar putea interesa și Contracepția de urgență.

Dacă vrei să rămâi la curent cu postările mele despre sănătate, frumusețe și farmacie abonează-te gratuit la site-ul meu și dă like paginii mele de Facebook: AICI.

Află mai multe despre mine AICI, AICI, AICI și AICI.

 

 

Te interesează domeniul Farma? Atunci alătură-te grupului de discuții  „Farmacisti, asistenti, studenti si viitori studenti la FARMACIE”, AICI.

Vrei să afli mai multe despre substanțele toxice și mecanismul lor de acțiune? Îți recomand cu drag cărțile mele de Toxicologie pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Te interesează CHIMIA? Atunci îți recomand cu drag cărțile mele de Analiză chimică (vezi AICI) pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Asociatia Succes

 

Te invit să devii student la Facultate de Farmacie a Universității Titu Maiorescu să înveți despre medicamente de la cadrele noastre didactice specialiste în Farmacie!

The post Informații esențiale despre metodele contraceptive reversibile de lungă durată appeared first on Alice Piperea.