Kobe Bryant, vedeta baschetului american, mort după într-un accident de elicopter

Kobe Bryant a murit duminică, după ce elicopterul în care se afla alături de mai multe persoane, s-a prăbuşit pe un deal din în oraşul Calabasas.

În vârstă de 41 de ani, Kobe Bryant se afla într-un elicopter privat alături de alte trei persoane, printre care se afla şi fiica sa. Toţi pasagerii din elicopter au murit.

Elicopterul s-a prăbușit pe un deal din orăşelul californian și la scurt timp după impactul cu solul, aparatul de zbor a luat foc.

Se pare că jucătorul de baschet călătorea alături de alți patru oameni, atunci când elicopterul său privat s-a prăbușit. Toți pasagerii elicopterului și-au pierdut viața.

Potrivit unor martori, citaţi de presa americană, elicopterul zbura deasupra orașului Calabasas când un incendiu a izbucnit la bordul aparatului, iar elicopterul a început să se învârtă în aer.

Kobe era căsătorit cu Vanessa Bryant, cu care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri.

Kobe Bryant a câștigat cinci titluri NBA și a fost declarat cel mai bun jucător (MVP) în 2008 când evolua la Los Angeles Lakers.

Bryant s-a retras în 2016, după 20 de sezoane cu Lakers.

Kobe Bryant s-a născut la data de 23 august 1978 în Philadelphia, Pennsylvania, SUA.

The post Kobe Bryant, vedeta baschetului american, mort după într-un accident de elicopter appeared first on exclusivNEWS.ro.