Lecții de CHIMIE pentru BAC și ADMITERE la FACULTATE

Vrei să înveți chimie ORGANICĂ pentru BAC și/sau admitere la FACULTATE?

Lector univ. Dr. Farmacist Primar Alice Piperea te poate ajuta să ajungi la performanțele dorite!

Lector univ. Dr. Alice Piperea

Aceasta oferă pregătire la Chimie ORGANICĂ pentru BAC și/sau admitere la Facultățile de Farmacie, Medicină, Medicină Dentară, Medicină veterinară, Chimie, etc.

Este cadru didactic universitar (Lector universitar) la Facultatea de Farmacie din București, Doctor în Știinte Farmaceutice (specializarea chimia medicamentului) și farmacist primar în laborator farmaceutic. Are 9 ani de experiență în profesorat și 11 ani experiență în meditații. A absolvit un masterat în domeniul psihopedagogiei. A terminat Facultatea de Farmacie în calitate de șef de promoție, cu media 10.00 și are referințe foarte bune de la toți profesorii care au format-o. Este fostă olimpică națională la chimie.

Are 17 cărți didactico-științifice publicate în domeniul Chimie și Toxicologie în calitate de unic autor și 1 carte științifică în domeniu Toxicologie în limba engleză la o editură internațională. Cărțile sunt disponibile spre achiziție on-line AICI și AICI.

Are 26 articole științifice publicate în baze de date internaționale, inclusiv în reviste cotate ISI.

Tuturor elevilor cu care lucrează le predă materia de la zero, începând cu noțiunile de bază de chimie generală, astfel încât să creeze o bază solidă de lucru și de înțelegere a materiei.

Pe lângă manual, oferă elevului fișe suplimentare de pregătire teoretică, în funcție de nivelul său de pregătire și probleme de calcul sau studiu practic suplimentare, pe grade diferite de dificultate, în funcție de nivelul de cunoștinte pe care dorește să îl atingă.

Deține foarte multe materiale didactice teoretice și grile de evaluare pe diferite nivele de dificultate.

Pregătirea oferită este de calitate, individualizată pentru fiecare elev în parte, pentru că fiecare elev este diferit, învață într-un mod/ritm diferit de restul și are nevoi diferite.

Stilul de predare/rezolvare a problemelor este strict individualizat pentru fiecare elev, iar ritmul de parcurgere a materiei este în funcție de capacitatea de învățare a elevului, nu trece peste aspectele pe care elevul nu le-a însușit, ci insistă asupra acestora, explicându-le din nou în așa fel încât acestea sa fie în totalitate și corect reținute.

Predă materia oferind explicații logice, în așa fel încât să formeze raționamente corecte elevului, astfel încât să se descurce în situații noi, cu probleme noi. Formează elevului un mod de gândire, nu dorește ca elevul să învețe mecanic materia sau modul de rezolvare a problemelor.

Ascultă elevul din fiecare lecție în parte, îl învață materia logic, lucrează probleme de calcul și grile pe grade diferite de dificultate, de la ușoare la dificile. Lucreaza prioritar grilele din culegerea indicată de centrul universitar unde acesta dorește să susțină concursul de admitere.

Unul dintre cele mai importante aspecte este reprezentat de faptul că învață elevul/studentul să fie autodidact și cum să abordeze modul de învățare al acestei materii astfel încât informațiile să se fixeze cât mai bine.

Este disponibilă în toate vacanțele școlare, inclusiv în vacanța de vară, deci poate asigura o pregătire continuă elevului.

În funcție de timpul pe care îl are la dispoziție pentru pregătirea elevului și nivelul de cunoștinte al acestuia, frecvența sedintelor poate varia de la caz la caz.

Pentru detalii, te rugăm să o contactactezi în privat.

Află mai multe despre ea AICI, AICI, AICI și AICI.

Contacteaz-o pe Facebook – click AICI sau la adresa de e-mail: alicepiperea@yahoo.com .

Iată câteva dintre recenziile foștilor săi elevi și ale părinților acestora aici:

Despre Alice poți afla mai multe AICI.
Cu Alice poți intra în contact pe Facebook și poți lua legatura cu ea dacă ai nevoie de lecții de pregătire la chimie pentru BAC sau pentru admitere la facultate.
Dacă articolele ei ți se par interesante, te poți abona gratuit la 
website-ul ei și vei primi toate aceste articole, imediat după publicare, în căsuța de e-mail.