L’Occitane lansează Best of Trees și oferă un cadou naturii prin plantarea unui copac la fiecare pachet cadou cumpărat

L’Occitane, unul dintre cele mai iubite branduri de cosmetice din ingrediente naturale, s-a alăturat proiectului PUR, cu scopul de a ajuta la regenerarea ecosistemelor și, totodată, de a proteja natura sălbatică.

Anul acesta, L’Occitane te ajută să dăruiești cel mai bun cadou și să devii și tu ajutorul lui #RealSanta, prin achiziționarea pachetului cadou L’Occitane Best of Trees. Iar un copac va fi plantat în pădurile din Transilvania.

#RealSanta dăruiește tot anul: o rază de soare, copacii înmuguriți primăvara, roua dimineții. Natura este adevăratul Moș Crăciun, ale cărui secrete L’Occitane le-a cuprins în produsele de îngrijire pentru ten, corp și păr.

De peste 40 de ani, L’Occitane valorifică și protejează comorile ascunse în lumea plantelor din Provence, observând natura pentru a crea formule cosmetice naturale eficiente. În colaborare directă cu peste 130 de fermieri francezi și 10.000 de culegători, compania se asigură că ingredientele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate și că sunt furnizate într-un mod cât mai sustenabil.

Din dorința de a proteja bogăția naturii, biodiversitatea și a lupta împotriva schimbărilor climatice, L’Occitane a demarat un parteneriat cu PUR, Asociația de Caritate pentru Conservare Globală. Astfel, a fost inițiat Programul L’Occitane de Plantare a Arborilor Autohtoni, cu scopul de a ajuta la regenerarea ecosistemelor forestiere din România și din alte zece țări.

În decembrie, oricine se poate alătura programului și, prin achiziționarea unui pachet cadou Best of Trees, dăruiește un cadou naturii – un copac va fi plantat într-o zonă forestieră din Transilvania. Setul cadou conține o cremă de mâini cu unt de Shea 150 ml și ulei de duș cu migdale 250 ml.

L’Occitane rămâne în topul preferințelor consumatorilor în alegerea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi.  Pentru mai multe detalii, accesează: L’Occitane sau paginile de Facebook ori Instagram.

***

Despre L’Occitane

L’Occitane en Provence este un brand internațional de cosmetice din ingrediente naturale pentru ten, corp și păr, fondat în 1976 de tânărul Oliver Baussan, în Franța. Povestea L’Occitane a pornit de la piețele locale din Provence. Cunoscând în profunzime lumea plantelor, Baussan obține primele uleiuri esențiale de rozmarin, cu un succes neașteptat pe piețele locale.  Ulterior, își extinde producția de la uleiuri esențiale, la săpunuri, apoi la creme. În prezent, L’Occitane transmite prin produsele sale frumusețea naturală a Provence-ului în întreaga lume.

Despre PUR

Proiectul Asociației de Caritate pentru Conservare Globală a fost creat în 2008, cu scopul de a regenera mediul şi de a promova practici agricole sustenabile, în beneficiul comunităţilor locale. În același timp, proiectul PUR ajută companiile să își consolideze lanțurile de aprovizionare prin practici agricole sustenabile. Până în prezent, au fost plantați deja peste 8.5 milioane de copaci în întreaga lume.

The post L’Occitane lansează Best of Trees și oferă un cadou naturii prin plantarea unui copac la fiecare pachet cadou cumpărat appeared first on exclusivNEWS.ro.