Managementul obezității cu LORCASERINĂ

Managementul obezității este unul dificil și ca măsură de primă intenție se alege întotdeauna regimul igieno-dietetic (dieta hipocalorică combinată cu exercițiile fizice). Cu toate acestea însă, nu toți pacienții sunt complianți la aceste măsuri de tratament și în unele cazuri este necesar să se intervină cu tratament medicamentos. Cele mai utilizate medicamente pentru managementul obezității sunt amfetaminele anorexigene, printre care amfepramona și fentermina. Lorcaserina este unul dintre cele mai recente medicamentele aprobate de FDA pentru tratamentul obezității. 

Citește în totalitate articolul despre Lorcaserină scris de mine >>> AICI, pe website-ul MediJobs.

Te-ar putea interesa și Cum te omoară amfetaminele? și Top 10 Pastile Deștepte.

Dacă vrei să rămâi la curent cu postările mele despre sănătate, frumusețe și farmacie abonează-te gratuit la site-ul meu și dă like paginii mele de Facebook: AICI.

Află mai multe despre mine AICI, AICI, AICI și AICI.

 

 

Te interesează domeniul Farma? Atunci alătură-te grupului de discuții  „Farmacisti, asistenti, studenti si viitori studenti la FARMACIE”, AICI.

Vrei să afli mai multe despre substanțele toxice și mecanismul lor de acțiune? Îți recomand cu drag cărțile mele de Toxicologie pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Te interesează CHIMIA? Atunci îți recomand cu drag cărțile mele de Analiză chimică (vezi AICI) pe care le poți achiziționa direct de la mine sau de la Librăria Hamangiu  (de AICI)!

Asociatia Succes

 

Te invit să devii student la Facultate de Farmacie a Universității Titu Maiorescu să înveți despre medicamente de la cadrele noastre didactice specialiste în Farmacie!

The post Managementul obezității cu LORCASERINĂ appeared first on Alice Piperea.