Matilda, povestea de dragoste dintre o mare balerină şi ultimul ţar al Rusiei, la TVR 1

Din 6 ianuarie, la TVR 1 petrecem seri imperiale în compania unei faimoase balerine şi a ultimului ţar al Rusiei. Mini-seria „Matilda” are patru episoade, pe care le vom putea urmări de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1.

Frumoasa şi romantica poveste de dragoste dintre balerina de origine poloneză Matilda Kşesinskaia şi Nikolai II Alexandrovich Romanov, ultimul ţar al Rusiei, o vom descoperi în mini-seria Matilda, o dramă istorică romantică, producţie Rusia 2017, regizată de Alexei Uchitel.

Romanţând fapte istorice reale (deşi controversate), mini-seria în patru episoade, pe care telespectatorii TVR 1 o vor putea urmări din 6 ianuarie, de luni până joi la ora 21.00, ne prezintă povestea de dragoste dintre moştenitorul tronului Rusiei, Nikolai Romanov şi prim-balerina Teatrului Imperial, Matilda Kşesinskaia, de la momentul când prinţul, care avea 22 de ani, şi balerina, în vârstă de 18 ani, s-au întâlnit, în 1890, şi până la încoronarea lui Nikolai şi a soţiei sale, Aleksandra Fedorovna, în 1896.

Mai mult de 17 tone de materiale au fost folosite pentru a realiza cele peste 5.000 de costume necesare grandioasei producţii a filmului Matilda, care a beneficiat de un buget consistent – 15 milioane de dolari.

Pentru rolul principal, Matilda, realizatorii intenţionau să o distribuie pe Keira Knightley, dar apoi au optat pentru actriţa de origine poloneză Michalina Olszańska. În rolul principal masculin îl vom vedea pe actorul german Lars Eidinger.

The post Matilda, povestea de dragoste dintre o mare balerină şi ultimul ţar al Rusiei, la TVR 1 appeared first on exclusivNEWS.ro.