Microscopul dentar este instrumentul care salveaza dintii pacientilor

O dantura sanatoasa este unul dintre ingredientele unei vieti lipsite de probleme medicale. Afectiunile dentare contribuie la aparitia altor probleme medicale care in unele situatii pot fi destul de complicate.

Pentru a preveni o astfel de situatie este necesara acordarea unei atentii deosebite igienei orale. Ce inseamna acest lucru? Spalarea zilnica a dintilor dar si controale la medicul stomatolog cu scopul de a depista anumite afectiuni stomatologice. Medicii stomatologi recomanda efectuarea a doua controale pe an. In felul acesta dantura este mentinuta intr-o stare perfecta.

Microscopul dentar, unul dintre cele mai importante instrumente din cabinetul medicului stomatolog

In situatia in care este necesara tratarea anumitor afectiuni stomatologice este necesar ca, cabinetul stomatologic in care urmeaza sa fie tratata afectiune, sa fie dotat foarte bine. Microscopul dentar este unul dintre cele mai importante echipamente care trebuie sa se gaseasca in cadrul unui cabinet stomatologic. Acesta joaca un rol foarte important in procesul de tratare a afectiunilor medicale. Datorita versatilitatii, microscopul dentar poate fi utilizat cu succes in aproape toate interventiile stomatologice realizate in cadrul unui cabinet stomatologic. Acesta este deosebit de important atat pentru endodontie, cat si pentru implantologie, chirurgie sau parodontologie, odontologie, cariologie, protetica.

Avantajele oferite de catre microscopul dentar

Principalele avantaje oferite de catre utilizarea unui microscop dentar sunt urmatoarele:

 • Datorita faptului ca microscopul dentar poate mari imaginea de pana la 25 ori, este utilizat cu succes pentru efectuarea de incizii de mici dimensiuni, de a realiza suturi foarte fine. O astfel de interventie duce la o vindecare mai rapida si la dureri postoperatorii mai reduse.
 • Identificarea canalelor suplimentare.
 • Identificarea orificiilor de intrare in canale.
 • Ajuta la sigilarea perforatiilor radiculare.
 • Ajuta la detectarea fracturilor radiculare.
 • Ajuta la indepartarea tesutului necrotic.
 • Ajuta la verificarea in detaliu a modului in care s-a realizat o lucrare dentara.
 • Ajuta la realizarea tratamentului de canal. In cazul in care acest tratament a fost facut gresit se poate observa acest lucru cu ajutorul microscopului dentar.

Medicam3 este furnizorul de incredere al cabinetelor stomatologice

Pentru dotarea cabinetului stomatologic cu aparatura dentara de ultima generatie, inclusiv cu microscop dentar este necesara apelarea la un furnizor de incredere. Medcicam3 este unul dintre furnizorii de echipamente si consumabile care ofera cele mai bune produse de pe piata. Principalele avantaje oferite de catre acest furnizor sunt urmatoarele:

 • Toate produsele comercializate sunt realizate de catre producatori celebri in industria stomatologica.
 • Varietate mare de produse.
 • Cele mai bune preturi de pe piata.
 • Livrarea produselor se realizeaza intr-un timp foarte scurt.
 • Perioada de garantie lunga.
 • Toate produsele sunt originale, detaliu care face ca nivelul de calitate sa fie extrem de ridicat.

Concluzii

Pentru a putea oferi rezultate cat mai bune este necesar ca, cabinetul stomatologic sa fie dotat cat mai bine din punct de vedere a tehnologiei. Acest detaliu este cel mai important criteriu care trebuie avut in vedere de catre orice pacient care are nevoie de servicii stomatologice. Microscopul dentar este unul dintre instrumentele de baza ale unui cabinet stomatologic, acesta neavand voie sa lipseasca din nici un astfel de cabinet.

https://www.medicam3.ro

The post Microscopul dentar este instrumentul care salveaza dintii pacientilor appeared first on exclusivNEWS.ro.