Necesarul pentru un parc de joaca. Start-up Nation si Waterboyz

Cele mai bune afaceri se invata de la profesionisti. Iar Waterboyz cunoaste deja cheia succesului precum si alti zeci de antreprenori care au decis sa transforme ideea unor amenajari parcuri de joaca intr-o afacere profitabila.

Daca si tu iti doresti sa ai propria ta afacere, sa lucrezi dupa propriul program si sa nu mai depinzi de alti sefi, acum poti invata tot ceea ce inseamna sa fii propriul tau sef al unei afaceri la cheie care-ti va aduce profit si, succes garantat.

Start-ul unei afaceri profitabile – Start-up Nation si Waterboyz.

Multti oameni se feresc de ideea conceperii unei afaceri, asta pentru ca sunt necesare o serie de demersuri ce pot parea complicate, dar cea mai mare problema din toate timpurile o reprezinta fondurile economice. Putine sunt situatiile in care s-au investit putini bani in afaceri de viitor si care au reusit ulterior sa se dezvolte armonios si sa se mentina in trend pe ppiata mediului de afaceri. Este un compromis pe care multi nu sunt dispusi sa si-l asume, asa ca deseori, desi extrem de tentanta, ideea infiintarii unei afaceri este abandonata de tot mai multi, in special de tinerii care au potential.

Pentru toti cei care cred in visele lor si care nu se dau batuti prea usor, exista acum solutia care le poate transforma visele in realitate fara niciun fel de compromisuri – start-up nation 2020 si Waterboyz.

Start-up Nation este fundatia prin care orice antreprenor aflat la inceput de drum, cu o afacere ce nu a atins scopul si rata succesului preconizat, sa se transforme intr-o afacere sigura si de succes. Acestia te ajuta in vederea obtinerii unor fonduri nerambursabile, pe care nu va mai trebui sa le returnezi, in limita a 200.000 dde lei, pentru a-ti putea acoperi tot necesarul unui nou start. Ce presupune acest lucru? Presupune in primul rand sa respecti o serie de conditii, precum un profit maxim cat si un anumit numar de angajati pe care firma ta l-a avut pana in prezent. Daca indeplinesti aceste criterii, poti veni cu o noua ideea de afacere si mai infloritoare, care sa-ti aduca succesul dorit si pe care statl sa ti-o finanteze la inceput de drum. Este o solutie ideala pentru cei care se apropie de dizolvare si/sau faliment, astfel incat toata munca pana in prezent sa nu se transforme intr-o simpla amintire.

Si daca tot mentionam la inceput de Waterboyz, aceasta companie este de foarte multi ani un partener pentru astfel de antreprenori care au crezut in ei si in ideea lor de afacere. Cu alte cuvinte, cei de la Waterboyz vine in sprijinul I.M.M.-urilor care vor sa adopte acelasi domeniu de activitate si respectiv cel de a amenaja parcuri de joaca si locuri de distractie pentru copii, tineri sau adulti. Chiar daca nu ai cunostintele necesare, fie ca nu e intocmai ideea de afacere la care te-ai gandit, prin intemediul Waterboyz ai certitudinea ca vei primi sprijin si consultanta pentu creditul financiar nerambursabil prin Start-up Nation, datorita unei idei de proiect bine conturate, care deja s-a transformat intr-un vis implinit pentru multi altii.

The post Necesarul pentru un parc de joaca. Start-up Nation si Waterboyz appeared first on exclusivNEWS.ro.