Nichiduță te răsfață cu super prețuri la articolele pentru copii

Începând cu perioada premergătoare nașterii copilului sunt atât de multe lucruri de pus la punct, amenajarea camerei și mai ales achiziția de produse ce vor fi absolut necesare pe parcurs. Specialiștii vorbesc despre fenomenul de cuib, instinctul de a pregăti cuibul pentru cel nou venit.

Din lista de cumpărături nu lipsesc mai ales căruciorul și pătuțul, două achiziții majore ce duc la griji față de buget. Mulți își îndreaptă atenția către mediul online, în căutare de prețuri ceva mai bune decât în magazinele fizice. Nu greșesc deloc dacă fac asta, iar nichiduta.ro este fix locul în care ar trebui să se oprească.

Reduceri la toată gama de cărucioare

Una dintre categoriile de produse de interes se referă la cărucioare. Nu ne putem închipui ritmul zilelor alături de bebeluș fără un cărucior. Din rațiuni practice, căruciorul ales este cel care îndeplinește toate condițiile de siguranță și confort. Trebuie să fie stabil, pliabil cel mai adesea – o altă pretenție fiind aceasta – și nu în cele din urmă unul cu un design atractiv.

Nichiduta.ro pune la dispoziție una dintre cele mai generoase colecții de cărucioare. Fie că vorbim despre cele 2 în 1, 3 în 1, cele sport sau standard, toate acestea vin cu prețuri speciale în această perioadă.

În alegerea căruciorului va conta în mod special cât este de stabil și rezistent – tip de roți și cadru – cât este de ușor de transportat sau depozitat – cum se pliază deci – sau ce accesorii are incluse. Cărucioarele de tip 3 în 1 sunt printre altele cele convenabile pentru că includ de asemenea și coș auto, util până la un an. Pentru cei cu un buget mai restrâns cărucioarele sport sau standard sunt preferate, însă mare atenție la modelul exact pentru că ar putea fi utile începând cu vârsta de 6 luni și nicidecum mai devreme.

Camera bebelușului, dotată ca la carte

Același magazin, Nichiduta, are o gama vastă de produse pentru camera bebelușului. Piesa de rezistență este pătuțul. Specialiștii spun că este ideal ca cel mic să aibă un spațiu propriu de dormit, astfel evitându-se de asemenea și riscul de sufocare. Pentru dorita apropiere și din rațiuni practice, pot fi mai degrabă solicitate pătuţurile cu o laterală detașabilă sau acele tipuri de pătuț ce permit co-sleeping.

De la pătuțurile din lemn la cele pliabile, Nichiduta încântă cu diversitate și la acest capitol. În completare, pentru camera celui mic pot fi alese din același loc balansoare, leagăne, perne, paturi și saltele sau țarcuri și lenjerii.

Jucării și activități

Un magazin de nișă precum Nichiduta.ro nu își limitează lista de oferte astfel încât catalogul include și jucării, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Mașinuțe electrice, premergătoare, vehicule în miniatură sau săniuțe și alte jucării de sezon sunt disponibile online, putând fi oricând comandate.

Nichiduta.ro comercializează produse de la mari branduri, îndrăgite de părinți, de la Fisher Price la Klein sau LEGO. Livrarea este rapidă, pentru orice sfat și extra detalii poate fi cerută consilierea, suport telefonic, iar cele peste 50.000 de produse așteaptă să fie alese. Un stoc impresionant este oferta Nichiduta, la care se adaugă și reducerile de preț. Găsește produsele dorite, online.

The post Nichiduță te răsfață cu super prețuri la articolele pentru copii appeared first on exclusivNEWS.ro.